Avez-vous des questions pour moi?Just nu har jag inte internet där jag bor och jag vet inte hur jag kommer ha tillgång till internet de närmsta dagarna eftersom jag antingen måste gå till McDonald's eller Sv Kyrkan. Vilket jag inte kommer orka varje dag. Så det blir nog inte mycket till uppdateringar på bloggen de närmsta dagarna.

Mais j'ai une idée. Tills ni åter får lyxen med fyndiga inlägg och vackra bilder, så kanske vi kunde ha en frågestund? Det verkar som att lite fler har hittat hit till min lilla Paris-blogg, vilket är kul! Så jag tänkte att ni kanske undrar någonting? 
Kunde ju vara passande medans jag kurerar mig och jobbar. Blir jag frisk till helgen så kommer jag inte vilja sitta framför datorn heller utan vara ute och njuta av ledighet och (förhoppningsvis) härligt och soligt höstväder. :-)
Sen finns det inget roligare än att fylla i frågor. Love it! Någon mer än jag som älskar frågeformulärer? Nähepp.


Oh well. Har ni några frågor till mig?
Ni kan fråga vad som helst. Namn, blogg, anonym. Don't really care, så länge det är smarta och snälla frågor.

Sooo, shoot!
Vad vill ni veta? Finns inga dumma frågor, bara dumma svar. ;-)C'est moi | | 13 kommentarer |

That's what I like about the fallJag och S gick en kort promenad genom parken i förmiddags. Det är som vackrast på morgonen och vi kom dit ganska sent, men jag tog några bilder med min lilla Canon 100IS. Liten, bra och lagom avancerad för mig.
Älskar hösten med alla fina färger! Sen fyller jag ju faktiskt år om 2 veckor. Exakt. Röd dag i la France, woho! Är det inte perfekt? Jag är ALLTID ledig på min födelsedag här, haha!

Önskelista för 25-årsdagen?
Flygbiljett Paris-Köpenhamn t/r över jul är allt jag behöver(hoppas söta lilla papsen läser, hähä). Och kanske en stooor Marabou Daim och en söt mössa som passar till min sjal. ;-)

Nu har jag grymt ont i huvudet och lillen, som somnade sent idag, sover fortfarande. Så jag ska passa på att lägga mig ner på soffan en stund.
På återseende!


This and that | | 4 kommentarer |

Give me a smoothie!

Nu skulle jag behöva en liter smoothie. Vitaminbomber är bra mot förkylning. Och så är det fruktansvärt gott.
Gooood vad jag saknar det, ni anar inte! Här kan man inte göra smoothies. Finns ingen vaniljyogurt i 1-litersförpackning, frysta bär kostar skjortan och så har jag ingen mixer heller. Jag vill ha en smoothie. Abstinens på hög nivå.

Någon som vill skicka ner lite? Om ni fryser det och skickar med expressbud, så tinas det nog lagom tills jag får det. Bra idé eller hur?!


Things I like | | 2 kommentarer |
Upp