Une carte postale de la FranceJag möttes av en hög med reklam när jag steg innanför dörren. Men mitt i högen låg ett brev, stämplat i Frankrike och som färdats hela vägen från Paris till Malmö. En liten hälsning från Natalie. Det gjorde mig verkligen glad. Och ja Nat, i mars blir det fest! ;) Tack så mycket för det fina kortet!


Jag sitter i mitt kök och försöker få ihop ett personligt brev på svenska. Det är fasen inte lätt att skriva dem på tre olika språk. Jag är så trött på detta nu och på att jag aldrig blir klar med det. Nästan så jag önskar att skolan kunde fixa LIA-plats till oss. men då hade jag kanske inte kommit till ett bra företag. Jaja, det löser sig väl. Jag har åtminstone hjälp från alla håll och kanter på alla möjliga språk. Men att söka jobb/praktikplats är verkligen det tråkigaste jag vet. Särskilt när man ska få ihop CV:t på ett bra sätt och det aldrig blir klart.

Nu ska jag ta en paus från datorn och i stället sysselsätta mig med disken. Det har legat där sen i fredags kväll... Ikväll blir det en lugn hemmakväll tror jag. Med min ekonomibok. Vem behöver sin kärlek när man kan spendera kvällen med en kursbok och läsa om likviditet, positionering och bokslut? C'est la vie | | 2 kommentarer |

Helgen är överHelgen är över och vardagen är tillbaka. Idag ska jag tillbaka till Malmö. Det ska bli skönt faktiskt att komma hem till min lägenhet, men samtidigt kommer jag sakna att sova som en prinsessa som jag gjort de senaste två dagarna. Frisk luft på landet gör susen för själen!

Vi ses tillbaka i Skånes metropol!


C'est la vie | | 3 kommentarer |

How to find the perfect hotelIntel Hotel Zaandam i Amsterdam


Jag har suttit ett bra tag nu och googlat hotell i Amsterdam. Det verkar vara ganska dyrt och de flesta hotell som ligger mitt i centrum har halvtaskiga betyg. Men så hittade jag detta. Det ligger lite off men bara 5 minuters gångavstånd till tåget som i sin tur bara är 15 minuter från centrum.
Visst är det häftigt?! Det ser ut som flera små hus som byggts ihop. Vilket nog är meningen också.

Priset ligger på en lagom nivå och nu vinner man ju en hundralapp per tusenlapp om man handlar med euro med sitt Visa, så det är ju faktiskt kanonbra. Dessutom är det inklusive frukostbuffé(kärlek!) plus att hotellet har trådlöst(fast jag vettifan om jag tar med laptopen, men bra iom att man kan kolla mail etc på mobilen!) och en POOL. Lyx!

HÄR hittar ni hemsidan!Jag tycker det ser riktigt fint och fräscht ut!


Vad tror ni? Jag har redan mailat Christophe och kört alla förhandlingsknep och försäljarknep som jag lärt mig i skolan för att han ska bli övertygad. Haha! Inte för att han har så mycket att säga till om när jag väl bestämt mig för en sak. Hehe ;-)Travels | | 4 kommentarer |
Upp