Hemma hos Mia

 
 
De andra två är och köper film-godis så jag passar på att slänga in ett till blogginlägg. Jag måste berätta om vad jag hittade på igår kväll. Då var jag nämligen hemma hos Mia. På grund av ett litet missförstånd dök jag upp utanför hennes dörr mer eller mindre oanmäld. Så blir det när man bestämmer ett träff för långt i förväg och inte har tillgång till telefon och internet. Som tur var så är hon en supergo och gästvänlig tjej så hon bjöd in mig i sin mysiga lägenhet och bjöd dessutom på god mat. Fritata, eller någonting sådant heter det visst. Hur gott som helst.
 
Det är så klart lite nervöst när man ska träffa en total främling (eller ja, nästan i alla fall) och man inte alls vet hur personen är i verkligheten. Men ni ska veta att det här är en tjej som är lika trevlig, rolig, ödmjuk och färgglad som hon ger bild av i sin blogg. Pratglad och jordnära.
 
Vi pratade så mycket så tiden flög iväg och helt plötsligt var klockan way past bedtime. Jag cyklade hem i regnet och tänkte att jag nu har en ny kompis i Malmö.
 
 
Nej nu ska jag äta glass och kolla på The Others!
 
 
Fun stuff | | 7 kommentarer |
Upp