One of those good days

 
 
Jag har glömt minneskortet till kameran i datorn på jobbet, så det blir inga kvalitativa bilder under helgen. Jag funderar starkt på att köpa ny mobil, för denna börjar sjunga på sista versen. Sonys z3 compact ligger högt upp på önskelistan. Det enda är att jag helst inte vill binda upp mig i 24 månader, men egentligen inte vill lägga 4000 spänn på en mobil just nu. Vi får se!
 
Min helg började med en snabb repa på stan. Smycken från Pilgrim och så lite shopping på & Other Stories. Jag köpte en kjol och en blus, som jag borde ha provat, men det får tyvärr bli retur på dem. Däremot köpte jag en fin ring (ser ni den på bilden?) på 70 % rea. 37DKK betalade jag, vilket jag tyckte den var värd.
 
Efter det mötte jag upp en kollega för en drink på Nimb och sedan middag på en riktigt schysst restaurang på Vesterbrogade. Vi hade en väldigt trevlig kväll, men var båda rätt trötta efter veckan så jag var hemma innan klockan tolv. 
 
Nu sitter jag hos min frisör som gjort slingor på mig och nu väntar jag på att det ska sköljas ur. Har fått kaffe och kaka, så jag är rätt så nöjd. Efter det blir det kanske en repa på stan och lite lunch ute med två av mina favoritpersoner. Älskar lördagar. Älskar allt just nu. Får man vara lite jobbigt käck och skriva så? Det borde vara ok med tanke på att jag säkert kommer ha pms och vara bitter nästa vecka. Då är allt förlåtet.
 
Hoppas ni har en riktigt härlig lördag mina vänner. Nu ska jag svara på era kommentarer, har varit himla dålig på det senaste tiden!
 
 
Weekend | | 3 kommentarer |
Upp