That kind of morning

 
Vissa mornar har jag svårt för att vända humöret om dagen börjar fel. Som att vakna med magont på grund av magkatarren. Jag undrar hur mycket pengar jag lagt ner på Omeprazol? Sedan står bussen alldeles för länge på Värnhem (varför väntar de när den redan är försenad??) så att jag precis missar mitt tåg med typ en minut. Den där stressen som strömmar genom kroppen och jag bara vill skrika ut "varför kör du inte? Bussen skulle gått för fem minuter sedan!" sätter liksom stämningen på hela dagen. Det är en sak när Øresundståget är försenat på grund av obehöriga på spåret, eller annat som händer i Danmark. Det kan inte Skånetrafiken styra. Däremot är det en helt annan sak när de medvetet inte kör i tid, en avbytande chaufför är försenad eller de hoppar över en avgång utan att ge information om varför. DÅ blir jag förbannad. Märks det att jag är lite irriterand den här morgonen? Haha!
 
Hursomhelst så var jag tvungen att köpa den nya Daimen med apelsinsmak bara för att kompensera för min frustration. Jag kan säkert egentligen inte äta den på grund av magen, men det skiter jag i. Jag är snart i Köpenhamn så jag ska kleta på lite mascara och dricka min Froosh så att jag får lite energi. 
 
C'est la vie | |
#1 - - Angelique:

Hoppas att du får en bättre start imorgon💕 Hur var daimen? 😍

Svar: Den var god! Och tack söta du. Hoppas att du får en fortsatt bra dag <3
Christine&OtherSweetStories

#2 - - Emelie:

Också nyfiken, hur smakade apelsindaimen, tro? Värd det?

Svar: Riktigt god! Fast sen gillar ju jag all choklad med apelsinsmak också :)
Christine&OtherSweetStories

#3 - - Matilda Berlin:

Ooo hur var den? Såg igår reklam för den på instagram för första gången och blev sååå nyfiken :)

Svar: Riktigt god!
Christine&OtherSweetStories

#4 - - Emma:

Hoppas verkligen att det vänt lite så du känner dig mindre frustrerad! :)

Svar: Ja nu har det det. Tack för omtanken :)
Christine&OtherSweetStories

#5 - - Cassandra:

Förstår din frustration, hade säkert magkatarr många gånger på grund av mitt pendlande... Och den där daimen såg SÅ god ut. Synd inte IKEA har lite utökat utbud utomlands så vi också får smaka nyheter hehe ;)

Svar: Ja fy, det är inte kul! Haha, du får be familjen skicka ett lass ;)
Christine&OtherSweetStories

Upp