The pursuit of happiness

 
Såhär såg jag ut i fredags kväll när jag var på födelsedagsfest med hipster-tema. Jag hade allt hemma i garderoben. Det var bara att kombinera det så att jag såg ut att höra hemma i en lägenhet på Möllan med möbler uteslutande i teak. Typ. 
 
Jag känner mig inte riktigt lika glad idag som jag var just i den stunden när jag lagom salongsberusad (det var nog just därför jag kom på den idén inne på en toalett..?) knäppte av denna bilden. Idag har det känts tungt och jag hoppas verkligen att det är på grund av sömnbrist och att det känns bättre i morgon. Tack för alla hjärtan och för så himla, himla gulliga kommentarer på förra inlägget. Ni ska veta att era komplimanger och omtänksamma uppmuntran går rakt in i hjärtat. Det gör min dag ibland. Jag blir så glad att det finns människor med så vacker insida som många av er verkar ha.
 
Jag har precis ätit middag och tänkte faktiskt gå och lägga mig så fort jag tagit en snabb dusch. Just nu orkar jag inte skriva om helgen utan det får bli senare i veckan när jag förhoppningsvis har lite mer inspiration och skrivlust. 
 
I morgon är en annan dag. Eller hur? Hoppas att ni haft en bättre måndag än jag har haft. 
 
En stor fet virtuell björnkram från mig till er ❤
 
C'est la vie | | En kommentar |
Upp