A list for everythingVisst ser ni vikningen? Gaaah!


Jag tog äntligen tag i mitt liv(låter mer dramatiskt än det faktiskt är) och köpte mig en kalender. Som visade sig vara sönder. Typiskt. Jag som stör mig så himla mycket på sådana obetydelsefulla detaljer som andra inte ens lägger märke till.

Jaja, jag kan iafl vila hjärnan från alla kom ihåg-lappar i huvudet, och istället skriva ner mitt liv i den här lilla boken med en leopard på. Den är ganska fin va?

Jag är en nördig list och kalender-tjej. Hittar alltid minsta lilla grej att skriva ner. "Just det, jag måste komma ihåg att diska i morgon, det måste jag ju anteckna!" Jo det är nästan så illa. Sorgligt nog.
Och jag älskar att skriva listor av alla dess slag. Matlistor, packlistor, att göra-listor, önskelistor(jag skriver flera sådana vid jul och födelsedagar, en till mamma en till pappa...), förslagslistor. Tout!


Är det bara jag eller är ni andra lika (o)normala?


Föresten, hur normalt är det att sitta uppe klockan 01.12 och skriva ett inlägg om sin kalender? Nej nu ska baskemig jag och Emilie sova! Bonne nuit!


C'est moi | |
#1 - - b:

#2 - - b:

Haha, du är precis som min syster. Hon skriver också ner en massa på kom ihåg lappar.Fast jag kan nog också vara lite sån. Listor på vilka filmer jag ska se eller vilken musik jag borde lyssna på.

Dessutom skriver jag alltid ner i mitt block vad jag måste göra på jobbet dagen efter.

Vill inte ha såna jobblistor i datorn. Nääh usch och fy! :)Upp