Fred PerryHej på er! Hoppas ni mår bra :-) Jag mår bra faktiskt, visst tänker jag på Christophe fem gånger per halvtimme men jag är glad att jag har mina vänner. Igår hade vi en rolig och mysig kväll, även hennes kompis Caroline och hennes kille kom dit sen. Vid halv ett tog jag mig i kragen och åkte hem och sov. Och jag sov faktiskt bra. Visst, först kändes det lite ensamt. Särskilt när jag insåg att min ena kudde fortfarande luktade Christophe, men han ringde idag och det var så skönt att höra hans röst igen. Gav mig massor med energi.

Idag har jag handlat, tvättat och gjort lite work out i tvättstugan, haha! Nu har jag ätit lunch och ska hoppa in i duschen, sen ska jag ut på stan.

Btw, ville bara visa er mina nya skor från Fred Perry. jag borde inte shoppa sommarskor nu men de var på rea och fyndades för bara 300 spänn. Då kan man ju bara inte låta bli. Dessa kommer jag kunna ha hela nästa sommar dessutom!

Okej, men vi hörs snart igen!


Sommar i Sverige | |
#1 - - Anna:

Skitsnygga skor! Vet precis hur du känner det när du säger att du bara tänker på honom fem gånger i halvtimmen... Usch, vad det ska vara jobigt att vara ifrån sin kära! När får ni ses igen?

#2 - - Karin:

supersnygga ju! de där kan du ju lätt ha en bit in på hösten också.

#3 - - christin:

De var supersnygga! :)

Upp