Redo för sol och bad
Nu när jag lämnar ett grått och kyligt Paris för varmare breddgrader(kan ju tilläggas att det oftast brukar vara ca 27-30 grader i Paris vid denna tiden... hmpf!) med sol och bad, så var jag och köpte lite grejer att fylla neccessären med. Om ni åker till Frankrike, så missa inte att köpa hem produkterna nedan!

Avène har helt underbara produkter och deras solskydd håller riktigt bra kvalitet till ett helt okej pris. Finns på alla apotek och parapharmacies.

Evians ansiktsspray blir perfekt som uppfriskning för ansiktet en kulturell eftermiddag på stan då man inte kan svalka sig i havet. Finns på Monoprix.

Biafine
är en creme som framställt för att lindra brännskador men det fungerar lika bra på en något för solstekt kropp. Man kletar på det röda området(t ex om man brännt sig på näsan eller bröstet), cremen försvinner in i huden och nästa dag är man brun i stället för röd som en tomat. Finns på alla apotek, fråga efter den i kassan.

För håret har jag köpt en produkt från Redken. Eftersom mitt hår bleks av solen(inget jag klagar över dock, gratis blonda slingor är ju bara trevligt) vilket sliter på håret, så skyddar jag det med den här cremen med UVA- och UVBfilter. Skitbra!Beauty | |
#1 - - Maria:

Älskar Biafine, där kan vi snacka mirakelprodukt. Använder den (alltför) ofta på jobbet!

#2 - - Anonym:

Avene är jättebra. Min favorit tillsammans med Piz Buin. Gillar inte Clarins, Apotekets, L'oreal eller Nivea... Kräsen?

Solskydd till hâret är jag lite tveksam till men redken ska ju ha bra produkter. Har testat men märkte ingen skillnad... Tycker det är lite onödigt för en veckas semester men det kanske beror pâ vilken hârtyp man har! Tyvärr bor jag ju i Sverige och det har regnat typ hela juli. Biafine mâste jag testa, vilket otroligt bra tips!

#3 - - Anja - 17 & mamma!:

Hej! Undrar om du kunde vara supersnäll att hjälpa mig med en sak, rösta på (gilla) min bild här: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2053971241361&set=o.119864081372236&type=1&theater, vet inte om du måste gilla sidan på facebook först också, men.. vore sjukt tacksam iallafall, och du får en länkning i min blogg om du vill! :) Kram Anja.

#4 - - Nathalie:

Åh jag vill också till soliga Spanien, du får se till att få en fin bränna. :) Avene måste jag kolla in!

Upp