#throwbackthursday - NICE 2014

 
Dagar som denna drömmer jag mig tillbaka till varma och soliga resminnen. Precis som det här från Nice och Monaco förra året. Då spenderade jag en underbar helg i södra Frankrike tillsammans med två fina vänner. Sådär så att jag skulle vilja zappa mig dit med detsamma. 
 
Jag får sådan lust att boka en ny resa nu när det är grått och kallt, men känner mig lite obeslutsam. Jag har i princip bara två helt obokade helger innan jul (hur tusan hände det?!) och tänker att det i så fall vore bättre att åka i januari eller februari. Har jag tålamod att vänta så länge? Bara tanken på att inte resa någonstans alls på fyra månader ger mig stressutslag. Jag är ju van att alltid ha en flygbiljett bokad. 
 
Kan ni gissa hur många gånger jag besökt Norwegians och SAS hemsida denna veckan? Jag har tappat räkningen, haha. Just nu velar jag mellan olika platser. Helst vill jag till ett nytt resmål och söderut.
 
Var hade du åkt om du fick välja ett valfritt resmål? Och varför?
 
Travels | |
#1 - - donnasandra:

Versailles, gå runt i slottsparken. Bara för att det är mitt bästa resmål. God mat finns i krokarna och all historia gör mig lycklig

Svar: Ja jag håller med. Versailles är otroligt vackert. Dit skulle jag gärna åka under nästra Paris-besök, men då får det bli en längre visit :)
Christine&OtherSweetStories

#2 - - teruko:

Paris givetvis eller Sydfrankrike, typ Nice/Cannes/ Antibes. Eller New York kanske?
I verkligheten blir det snart Stockholm, sedan julmarknad i Tallinn och i februari en månad på Teneriffa. Känns helt OK det med! ;-)
(Skulle gärna besöka Nordafrika igen också, men läget känns för oroligt just nu.)

Svar: Antibes ska vara riktigt fint. Hoppas att du snart kommer dit! Verkar ju i alla fall som att du har en härlig res-vinter framför dig :)
Christine&OtherSweetStories

#3 - - Magdalena :

Just nu, venedig, Florens o Island 🙏🙏🙏🙏 #aintgonnahappenrightnowanyway

Svar: Åh ja, Florens vill jag också till!
Christine&OtherSweetStories

#4 - - Sarah:

Such pretty pictures!

Svar: Thank you Sarah :)
Christine&OtherSweetStories

#5 - - teruko:

Var i Antibes några dagar förra hösten och det var verkligen en härlig stad. Där fanns liksom allt, gammalt och nytt i en fin kombination.
Angående Versailles, som nämnts här, så tillbringade vi en hel vecka där för några år sedan. Bodde ett par kvarter från slottet, var ensamma (!) i spegelsalen tidigt på morgonen och hade picknickar i parken varje dag. Underbart!

Svar: Nä vad härligt! Jag hade gärna bott utanför stan om det inte vore så att det är så långt in till city för att träffa vännerna ;)
Christine&OtherSweetStories

Upp