An afternoon in Copenhagen

 
Jag spenderade hela eftermiddagen i Köpenhamn, och kom hem för någon timme sedan. Det var så skönt att strosa runt i det fina vädret utan någon stress. Jag provade en massa kläder, men kom till slut inte hem med ett enda klädesplagg. Jag var nära att köpa ett linne på & Other Stories, men hejdade mig när jag såg priset. Dessutom hittade jag de perfekta svarta jeansen, men de var så tighta i midjan så mina stackars tarmar troligtvis hade fått blodstopp om jag hade suttit ner med dem i en timme. Himla typiskt ju. Däremot hittade jag ett så himla fint halsband som jag bara var tvungen att köpa. Ni ska få se sen! En svindyr kaffe i solen blev det också. Tur att den var god för den kostade typ 65 svenska kronor (lämnar utrymme för uttryck som "oh lord!" och "hujeda mig"). Jag var i akut behov av koffein och socker och nöden har ingen lag, eller prislapp.
 
Nu ska jag ner och slänga in lite tvätt och sedan packa inför i morgon. Är det "sommar" nu i Stockholm? Vad ska man packa med sig? Obs på att jag fungerar efter sydeuropeiska temperaturer. 10 grader = vinter, 18 grader = vår och 23+ grader är sommar. Haha.
 
//Back home after an afternoon in Copenhagen. I tried on a million things, but it was either not worth the money or didn't suit my figure. I did buy a really cute necklace though, which I'll show you very soon. It was nice to have an entire afternoon just strolling around. I also had the most expensive coffee ever. You know when you really need coffein and sugar, then there are no upper price limits, haha. I'm off to Stockholm tomorrow so I need to do some laundry and start packing. Not sure what to bring. The forecast says 17-18 degrees. I barely remember how to dress for those kind of temperatures. 
 
Copenhagen | |
#1 - - Louise:

Då är det vår, näääästan sommar ;)

Svar: Haha, ok då lämnar jag shortsen hemma ;)
Christine&OtherSweetStories

#2 - - Ellinor:

Vilken underbar eftermiddag! Sa just till min kollega att jag inte alls har någon lust att jobba idag. Kanske för att det stundar helgdag i morgon och att jag mentalt redan tagit helg. Men solen lockar, inget snack om saken. Får flexa ut lite tidigare istället.

Svar: Ja skönt med flextid ju!
Christine&OtherSweetStories

#3 - - Veronica Wallgren:

Vilken mysig eftermiddag, Köpenhamn är verkligen en härlig stad :)

Svar: Ja det är det!
Christine&OtherSweetStories

#4 - - Silja:

Så mysigt det verkar😍 Verkligen superfina bilder! Härlig start på våren.

Svar: Tack så mycket :)
Christine&OtherSweetStories

#5 - - Christina Wetche Nilsson:

Smukke fotografier. Herligt perspektiv på billederne. Savner Danmark når jeg se så gode fotos. Super flot!

Svar: Tusind tak. Dejligt at du synes det :)
Christine&OtherSweetStories

#6 - - Linda:

Åh, det ser riktigt mysigt ut! :)

#7 - - Sandra:

Det är varmt i Stockholm (i alla fall om man tänker på att det snöade förra veckan...)! Men det är sol och varmt på dagarna (ska dessutom bli ännu finare i helgen), jag går i jeans, sneakers, blus och tunn jacka utan att frysa och mitt på dagen kan det tom bli lite varmt :)

Upp