Birdy

 
Percale-lakan. Varför upptäckte jag det så sent? Så sjukt sköna att sova i. Just de här är från Hemtex och köptes på rea. Om någon marketing-ansvarig från Hemtex läser detta så vill jag bara säga att jag gärna ställer upp som ambassadör/influencer och hyllar dessa underbara tygstycken världen över. Jag vill byta ut alla mina lakan till Percale. Det kanske ska bli ett nytt tillskott till mina årsmål?
 
Jag har spenderat en stor del av min måndag i sängläge medan jag lyssnat på Birdy's senaste album - Beautiful Lies - två gånger. Det är perfekt måndagsmusik. Ni vet lagom melankoliska melodier men ändå så vackra texter att man inte kan låta bli att känna sig lite upprymd. Lyssna på Words, Take my heart och speciellt Shadow. Så himla fint. Om man nu gillar den typen av musik vill säga. 
 
Nej nu måste jag bege mig ut. Jag försöker skriva personliga brev för mitt jobbsök, men hittar hela tiden någonting annat att göra. Typ prata i telefon, chatta med min fd kollega R som sitter i Litauen eller kolla på YouTube-videor. Jag tror att jag får sätta mig på något café och skriva för just nu lockar det till och med mer att vika tvätten än att berätta för diverse företag hur "driven och noggrann" jag är som person. Tips på hur man får sina personliga brev att låta mindre... eh, bajsnödiga?
 
C'est la vie | |
#1 - - Frida:

Mitt senaste personliga brev jag skrev, som jag fick god respons på, var då jag faktiskt var ganska rak på sak och skippade alla "krusiduller". Sa vad jag gillade med deras företag och varför jag skulle passa bra, utan att försöka förminska mig själv eller så. Kändes skumt, men funkade! Haha. De verkade uppskatta min rakt-på-sak-stil iaf ;)

Svar: Tack för ditt tips! Jag tror faktiskt att jag ska prova det :) Du menar att du utelämnade de klassiska orden och fraserna? Och kul att det funkade!
Christine&OtherSweetStories

#2 - - Ellinor:

Efter alla mina år på Hemtex så har jag i stort sett bara percalelakan hemma - helt klart skönast att sova i!
Köpte på mig påslakansset till för**nelse, men nu, med dubbelsäng efterskänktes många av dem till lillasyster. Tur i oturen så håller ju dessa lakan år efter år så än behöver jag inte köpa nytt ;)

Svar: Haha ja just det du har ju jobbat där! Riktigt sköna är de, hehe.
Christine&OtherSweetStories

Upp