Det är ju trots allt Valborg i Sverige
Här är parken som vi gick förbi idag. I nästa vecka ska jag åka dit med Louise. Den verkar riktigt mysig. Fin ingång va? Staketet är vackert med gulddetaljer. Ska det vara fint så ska det vara fint. :-)
DEssutom kom sommarn nog till Paris idag. Det var strålande sol och varmt hela dagen. Lovely!

Har spenderat kvällen med att titta på "Lejon"(= Madagaskar-filmen) med Louise och så har vi busat lite också. Hon piggnade till lite och verkar bättre nu än innan idag. Hoppas hon mår bättre i morgon.
Sen blir det middag och även lite vin. Melanie och hennes kille är här också och ska äta med oss, så det blir nog lite festligt. Det är ju trots allt Valborg... i Sverige. Hehe. Och röd dag här i morgon, så man får ju festa till det lite grann.
C'est le weekend! ;-)


Den "typiska" Metro-stationen enligt vår bild på Paris va? Den stämmer till stor del. Finns endel sådana här fina skyltar i stan.


Update: Jaha, så kom jag ut i vardagsrummet och där har Louise precis lagt en stor jävla pizza på golvet. Magsjuka?
De som känner mig kan nog räkna ut i vilket tillstånd jag är i nu. Hjärtklappning, ångest och illamående(ja se, det är redan på väg!) är några saker jag känner nu. Jag har ju varit nära Louise idag och kan ju blivit smittad om det är maginfluensa.
Om det är något jag inte klarar av så är det spyor och magsjuka. Gaaah!


Paris | | 2 kommentarer |

Investering
Idag blev det klänning efter en vecka i jeans. Min blåvit-randiga från Zara var en väl värd investering. Gissar att jag kommer använda den mycket i sommar! Synd bara att jag råkat krympa den. :-P
Även svarta ballerinaskorna är favoriter... fast de är flera år gamla, från La Redoute. Sen kavaj från Vila och väska från Mango.

Jag är lite avis på Helene's blå Converse, som ni ser till vänster. Mina vita är riktigt slitna. Så ett par nya Converse får nog bli mitt första köp(jag har knappt gjort av med en spänn sen jag kom hit för en vecka sen) här i Paris. Vet att det finns skobutiker i Pigalle där de säljer dem ganska billigt.

Outfits | | Kommentera |

Egentid
Jag har börjat läsa Stieg Larsson's Män som hatar kvinnor, men kommer aldrig riktigt igång. På dagarna kan jag inte läsa och på kvällen är jag för trött... sen har jag ingen sänglampa heller. Vilket är lite irriterande för jag är van vid att ha det. Måste stiga upp och tända lampan vid dörren isfl. Ska fråga Helene om vi inte kan fixa det.

Nu ska jag isfl sätta mig i solen och läsa en stund. Skönt med lite egentid.

C'est la vie | | Kommentera |
Upp