A lucky bastardNyttigt va? ;-) Fast den färskpressade apelsinjuicen väger upp kaffet och bullen med (mörk!) choklad.


I morse lämnade jag nycklarna till studion jag bott i de senaste 2 veckorna. Städade ur allt och packade än en gång allt mitt shit. Jag har blivit duktig på att packa effektivt, haha!

Innan jag drog till jobbet åt jag frukost på ett café i hörnet på rue Jeoffroy d'Abbans & rue Malesherbs. Ett underbart mysigt patisserie. De som jobbar där är så trevliga och de har så goda bullar, och helt lovely café au lait. Älskar det stället! Vardagslyx en vanlig måndag.

Ikväll åker jag till min kompis Tylman där jag kan låna hans rumskompis rum i en vecka medans han är på semester. Riktigt schysst! Och skulle jag inte hitta något innan hans roommate kommer tillbaka så har både Janis och Irina erbjudit att jag kan bo hos dem. Även Emilie har sagt att jag kan sova hos henne. Tur man har så snälla vänner! I am a lucky bastard. :-)
Men nu i veckan hoppas jag att hitta en lägenhet!


Vardagslyx | | 2 kommentarer |

Un weekend tranquille avec mes copinesJag har haft en ganska lugn och skön helg med kompisar. Lagom relaxing liksom. I fredags var jag på svenska kyrkan på vägen hem från jobbet för att höra med dem om min väska, och där stötte jag in i en nyinflyttad stockholmare som jag började prata med. Gav mitt nummer och vi ska ses på fredag. Verkar hur trevlig som helst. Det är så kul när man träffar folk sådär. Man är inte direkt passiv med att träffa nya människor när man bor utomlands. Det blir lite som i sandlådan när man var liten. Typ, "hej, ska vi leka?", fast istället "hej, ska vi ta en fika/drink?". Verkar någon trevlig så haffar man dem, haha! ;-)

I lördags träffade jag först Anna på eftermiddag och på kvällen följde jag med Emilie och hennes två vänner som är på besök från Finland. Vi tittade på alla som dansade tango och salsa(varje helg är det folk där som dansar, måste dit nån dag och dansa salsa!) och satt en stund vid kajen och pratade.
Igår träffade jag Irina som är tillbaka från Ukraina igen. Åh som jag saknat henne! Vi umgicks i en vecka för två månader sedan men hon har verkligen kommit att bli en bra vän. :-) Det var som att vi sågs för två veckor sedan, vi bara plockade upp där vi slutade. Eller nästan, det har ju hänt en del såklart så vi hade lite att ta igen. Berättade allt som hänt med familjen och hon blev ju inte direkt förvånad, haha! Vi strosade i Jardin du Luxembourg, åt frappé från donken, pratade och njöt av en solig sensommar-söndag.

Denna veckan blir hektisk och busy. Jobbar heltid mån-ons och har en massa saker bokade hela veckan på kvällen och måste hinna till franskskolan dessutom. Det blir att försöka somna tidigt på kvällen!
Et il faut vraiment acheter un journal!


Things I like | | Kommentera |

The pictures says it allBanque(maybe not the right spelling..), Anna som är ryss och så jag... i nån konstig pose.


Moi et Laurent. Han är min ständiga fransklärare. Très bien!


Parteeey!I have no words, haha! ;-)

Stället vi var på igår var ingen höjdare, men det var iafl roligt sällskap! :-)

Fun stuff | | Kommentera |
Upp