BonheurVi var inte ensamma om att ta ta tillvara på de varma solstrålarna


Det var som jag förutspått. Men jag pallade lite mer än 5 minuter på stan och kom faktiskt hem med två nya linnen. Och 11 euro mindre i plånboken. Men nöjd är jag. Hoppas jag. Jag orkade nämligen inte prova det ena linnet. Tur man har en månads öppet köp på rea här i vissa butiker!

Eftermiddagen har sen spenderats på en av gräsplättarna i Jardin du Luxembourg. Det är en av Paris finaste parker som ligger i 6:e, precis nedanför St Michel. Jag och Solli låg där länge och stekte, snackade skit och skrattade åt diverse grejer. Riktigt trevligt. Sen blev det en glass(även där rätt förutspått, hehe...) på Amorino innan jag tog metron hem.

Nu ska jag duscha och göra mig lite fräschare för när C kommit hem ska vi iväg och spela boule med några vänner. Det ska bli trevligt :-)


Solli + Blackberry = sant


Christine + sommar&sol = lycka


Vardagslyx | | 2 kommentarer |

Il est parfait

Jag älskar min väska från Marc by Marc Jacobs. Den är verkligen perfekt. För att åka och bada, för en övernattning, för en dag i parken, för att handla mat, för att lägga shoppingpåsar... ALLT. Dessutom väldigt bra kvalitet. Kraftig canvas och tålig dragkedja. Kan verkligen rekomenderas!

Nu ska jag ta min väska och packa ner det nödvändigaste. Sen ska jag ta en kort rea-runda. Jag lär väl palla sådär 5 minuter och sen inbilla mig att jag förtjänar en glass för hela besväret. Men jag behöver verkligen något enkelt sollinne, några svala linnebyxor och ett par svarta sandaler så jag ska promenera lite längs rue de Rivoli och se om jag hittar just de sakerna. Önska mig lycka till, jag lär behöva det!
Efter det så ska jag möta Solli för lite solbadande(minus badandet dock) i Jardin du Luxembourg.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Things I like | | 4 kommentarer |

Pink Panther

Det är så underbart att gå ut på kvällen och kunna skippa både jacka och kofta. Bara ett linne och ändå fryser man inte ett dugg. Nackdelen är ju att man inte sover så bra. Att få sova i ett rum svalare än 25 grader... det vore lyx det!
Middagen var riktigt trevlig och vi åt qiche med purjolök. Fast som gedigen köttätare så saknade jag proteinet. Haha! Vegeterian, jag? Never :-P Nästa vecka ska vi föresten med dem och se rysk ballet i Versailles. Kul!

Nu sitter killarna och spelar PS. Som vanligt. Men jag tror att jag ska sno tillbaka min pojkvän från Geoff. Il est à moi! ;-)


Rosa byxor från Zara, linne från Monki, skor från H&M och skinnväska från Naf Naf. Halsbandet vet jag inte riktigt men jag tror det är ett gammalt från JC. Om jag inte minns fel.

Outfits | | 2 kommentarer |
Upp