HAPPY NEW YEAR!
Egentligen borde jag kanske summera detta året nu, den här sista dagen på 2011. Jag kan säga som så att jag utvecklats otroligt detta året, samtidigt som jag inte mått så bra som jag gjort andra år. Det har såklart att göra med att studier, brist på pengar och distansförhållande. Samtidigt är jag stolt över mig själv att jag klarat mig genom en utbildning med ständig saknad efter kärleken. Nu blickar jag framåt och känner nog att 2012 kommer bli ett riktigt bra år med nya utmaningar och ännu ett livsval att anpassa sig till.

Ikväll drar jag fram gamla fynd från garderoben, skålar med champagne vänner och pussar lite extra på mannen jag älskar. Bara för att jag kan.


Tack för att ni läser och lämnar så fina, smarta, roliga, insiktsfulla och snälla kommentarer. Jag hoppas ni får en riktigt fin kväll oavsett vad ni gör och var ni är.

GOTT NYTT ÅR!!!


Things I like | | 3 kommentarer |

Atleast I had fun last nightJag och Nowfel.


Jag och min fransman. Awwww....


Nico och Nowfel.Att gå ut och dricka ett glas vin för mycket kvällen före nyårsafton är kanske inte världens bästa idé. Fast om det inte blir så roligt ikväll så hade jag i alla fall en riktigt härlig kväll igår. Jag och Christophe gick och mötte Nowfel på JAJA vid rue Montorgeuil och efter en stund kom även Nicolas dit. Vi avslutade kvällen på Café Noir innan vi tog en taxi hem. En sådan där kväll man minns om hundra år. Riktigt kul! Idag sov vi till tolv så jag känner mig hyfsat pigg.

Nu ska jag tvinga Christophe att följa med mig och köpa en kalender. Jag kom ju aldrig iväg igår så jag ska passa på att hitta någonting roligt till min nyårsoutfit också. Vi ska ha en mask eller liknande tydligen och det har jag inte liggandes i garderoben direkt.

Fun stuff | | En kommentar |

Contagion.Källa.

I förrgår kväll såg vi filmen Contagion. Den var bra och har en imponerande skådespelarlista(t ex Kate Winslet och Marion Cotillard som jag tycker är fantastiskt duktiga skådespelerskor). Den handlar om ett virus som sprids väldigt snabbt där folk dör nästan direkt med vanliga förkylningssymptom. Jag gillade att det inte var centrerat för mycket kring en person utan alla var i fokus vilket gjorde att det inte blev en typisk "hjälte som ska rädda världen"-film.

Den fick mig att tänka på hur sårbara vi faktiskt är mot okända virus. Tänk bara hur Spanska sjukan dödade unga friska människor efter 1:a världskriget. Mellan 50-100 miljoner människor dog då. Visst är medicinforskningen utvecklad idag men vet man inte vad för vaccin som kan bekämpa viruset står vi chanslösa. 


Movies & TV | | 3 kommentarer |
Upp