What a feeling

 

Min dag i helhet:
 
Blå himmel och 25 grader varmt = glad Christine
Reashopping med Natalie på förmiddagen. Fyndade ett par Converse i just den färgen jag letat efter.
Tvättning, städning och röjning.
Eftermiddagsdejt med Anaïs: Uteservering, italiensk glass och relaxande i Parc Monceau. Fint söndagsnöje.
Promenad hem i ett lummigt 17:e och med en känsla av lycka. Livet är så bra just nu.
Roliga nyheter från svärmor som ringde när jag var på väg hem och berättade att lilla Oscar föddes idag, vilket är C's brorson. Åh längtar efter att träffa den lilla!
 
 
Kvällens planer var egentligen att träffa Pascal, men stackarn håller på att flytta femtioelva kartonger så vi bokade om för en lunch i veckan i stället. Nu ska jag äta lite middag och titta på någon film. Christophes tåg rullar in på Montparnasse sent i kväll. Saknar hans pussar och doft lite. Okej, mycket.
 
 
 
C'est la vie, Things I like | | 2 kommentarer |

& Other Stories

 
 
När jag var i London var jag tvungen att kolla in & Other Stories. De har öppnat i Paris också, men den butiken har jag ännu inte varit i. Jag måste säga att jag gillar den skarpt. Sortimentet innehåller allt möjligt från kläder och skor, till smycken och smink. Dessutom är det inte så dyrt som jag hade väntat mig.
 
Själv köpte jag en fin silverring och ett svart baslinne. Tillsammans blev det knappt 30 pund.
 
 
 
London, Shopping | | 3 kommentarer |

Reims Part Two

 
 
 
Jag kom på att jag glömt lägga upp de sista bilderna från Reims. Jag gillade staden i sig, den var mysig, men det var synd att det var så turiststämplat. På alla restauranger i centrum var det neonskyltar i fönstren och "inbjudande" matbilder på menyerna. Vi ångrade att vi inte hade kollat upp en restaurang innan så det är någonting jag verkligen rekommenderar. Vi hittade dock två ställen som hade helt okej mat.
 
Hotellet var också lite av en besvikelse. Vi bodde på Best Western Hotel de la Paix, som skulle vara ett fyrstjärnigt hotell. Det var dyrt för det man fick och det kändes mer som ett trestjärnigt hotell. Små rum, air-condition som brummade, tvålpump i duschen och överlag väldigt simpelt. Vi betalade ca 40 € mer för två nätter i Parma och då var det verkligen ett fyrstjärnigt hotell. Däremot var servicen riktigt bra och de hade en skön pool man fick lov att utnyttja.
 
Vi var aldrig på något champagnehus, utan i stället tog C med mig på ett krigsmuseum. Det var ju intressant, men mest för det manliga sällskapet skulle jag gissa. Han är allt bra romantiskt min fransman. Dessutom har han en fin flickvän som går på krigsmuseum i stället för att besöka champagnehus.
 
För de nyfikna finns det fler bilder från Reims här
 
 
Travels | | 3 kommentarer |
Upp