Inte en vanlig tisdagSconsen blev supergoda


Julia's kompis Isabell som tog beslag på min dator


Frunch utan dess like
Beverly Hills, enda serien där jag kan se de tidiga 90-talssäsongerna om och om igen


Efter ett par timmar på sofflocket fick det vara nog och jag drog ut på en promenix innan middagen


Så här vackert är det vid sjön här i VittsjöJag har haft en så mysig och skön dag. Bara slappat framför TV:n, brunchat och solat med syrran och Isabell(syrrans polare) och sen ikväll tog jag en liten promenad ner till sjön. Satt där och njöt av tysnaden och drog in den friska luften i lungorna. Tyvärr blev det riktigt kallt sen så mina händer var stelfrusna när jag kom hem. Fick hålla dem under kranen med hett vatten i fem minuter för att de skulle tinas upp lite.

I morgon åker jag tillbaka till storstan och då ska jag faktiskt ta en fika med den här bloggande skåningen. Det ska bli kul! Lite som en blinddate, bara att man vet hur den andra ser ut, haha! Efter det ska jag ta tag i lite grejer, kan ju säga så mycket som att min onsdagkväll nog kommer spenderas i källaren. Mer om det i morgon.

Nu ska jag nog ta en scones eller två till kvällsmellanmål och sen lägga mig i sängen och glo på ett par avsnitt av How I met your mother :-)Vardagslyx | | 3 kommentarer |

Hur man äter en Fondant au chocolat

Fyra av typ tio bilder som Christophe tog på mig under denna dessertupplevelsen. Haha, han är en riktig paparazzi min man! ;-) Detta var på vår semester i byn Giens i södra Frankrike.


Nu när jag flyttat från Paris tillbaka till Sverige så tänker ni Frankrike-knarkare säkert, "Men åh, vad trist, vad händer med Paris-bloggen?". Men grejen är ju den att Paris finns hela tiden där i mina tankar och i mitt hjärta. Jag har ju även min kärlek kvar i Paris vilket gör att jag kommer åka dit så fort jag har råd, tid och möjlighet. Så misströsta ej, Paris kommer fortfarande synas i bloggen. Men som ni kanske sett så har jag ändrat texten eftersom jag ju nu inte bor i Paris längre. Jag valde att fortsätta med denna bloggen, jag orkar inte byta igen.

Jag har lagt till en ny kategori eftersom att jag då och då tänkte dela med mig av saker jag saknar från Baguettelandet. Mat, händelser, platser, ställen etc. Vad tror ni? Bra va?

Först ut?

Fondant au chocolat. En chokladbakelse med lös varm choklad i mitten som rinner fram när man bryter den med skeden. SÅ GOTT. Det är inte lika sött som en kladdkaka och blir därför inte så mäktigt att äta.Things I like | | 6 kommentarer |

Brunch på GFint väder har vi :-)


Pappa och Ewa är på golfbanan. Total överraskning, de är verkligen aldrig där!


Jag kunde verkligen inte gå och lägga mig igår. Slutade med att jag satt uppe och skrev mail(som jag inte skickade direkt, haha normalt att skicka mail klockan ett på natten!) och tittade på How I met your mother tills mina ögonlock började bli trötta. Sen somnade jag och sov nio timmar utan avbrott. Underbart.

Dagens planer är inga stora. Jag skulle ha träffat Isabelle men hon var tvungen att jobba. Vilket inte störde mig så mycket för då kan jag stanna här en extra dag istället. Jag får gå i samma kläder tre dagar i rad men vem bryr sig? Jag planerar att börja läsa min nya bok, sola lite kanske, betala min hyra, glo på TV och fixa till mina naglar. Inget ansträngande med andra ord.

Däremot så håller vi på att fixa brunch här. Scones är på förberedning och pannkakor har vispats och ställts i kylen. Nu ska vi bara åka till affären snabbt och köpa yogurt så vi kan göra smoothies.
Börjar det vattnas i munnen nu eller? Hehe ;-) Jag börjar bli vrålhungrig!Vardagslyx | | 3 kommentarer |
Upp