Monster
Den här dagen har verkligen varit dålig. Hela veckan har varit skit helt ärligt. Tre dåliga nyheter på två dagar har fått mig ur balans och sen en massa annat på det som stress och magkatarr. Jag är bara negativ, pessimistisk och energilös hela tiden och har inte känt mig riktigt lycklig sen sist jag var i Paris.

Jag misstänker att mina p-piller är en del av boven i dramat, så nu ska jag byta till några nya som heter Yaz. Någon som provat dem? Tydligen ska man bli mer harmonisk eftersom de har en pms-dämpande substans i. Att känna sig låg och få utbrott halva månaden är inte hållbart. Jag undrar varför de inte bara kan göra p-piller som inte gör en till ett pms-monster eller ger obehagliga biverkningar. Ska jag behöva ploppa ut en unge per år för att inte bli deprimerad 2 veckor i månaden eller?

Förhoppningsvis ändras allt från och med nästa vecka också. Då är jag åter igen med min kärlek. Jag behöver vara med honom för att må bra. Utan honom känns livet meningslöst.

Nu ska jag dra till gymmet. Det är sista dagen på min gratisvecka så jag får ju passa på. Pumpa musklerna, haha.


Tankar & Funderingar | | 3 kommentarer |

Snart årsinvigning
Mitt humör går som en berg och dalbana ihop med vädret. Idag regnar det och och jag känner mig lika grå som himlen. Jag hoppas solen snart kommer tillbaka för detta skitväder är ju bara deppigt.

I Paris ska det bli svensk sommar i helgen. Eller ja fransk vår kanske man kan översätta det till. Om fem dagar åker jag dit. Då ska jag inviga min rea-fyndade klänning för detta året. Kan man kanske till och med gå med bara ben? Hmm, kanske lite väl amitiöst. Hur som helst så längtar jag efter att kunna gå i jeansjacka i stället för vinterjacka!

Klänningen köptes på Mango's rea förra sommaren. Det blir sällan fel när jag fyndar på rea. Jag tror att det är lite av en okänd talang. Det och att tappa saker så att det går sönder eller spilla ner mina kläder.

Inspiration | | 3 kommentarer |

Pancakes and blueberry jam


I eftermiddags blev jag sugen på pannkakor. Så det fick det bli till lunch. Och blåbärssylt till. Kanske inte så himla nyttigt, men det är ju så gott.

Annars så har jag hunnit med en hel del idag. Förutom ett stop på skolan och ett par ärenden, har jag packat och städat. Och slängt. Det börjar arta sig nu men det är en hel del kvar. Frågan är ju också hur tusan jag lyckas göra det stökigare för varje säck och låda jag fyller? Det går inte ihop! En sak är säker, hade jag inte hyrt ut min lägenhet möblerad så hade det blivit un peu juste tidsmässigt.

I morgon har vi presentation av vårt arbete(sista kursen för terminen!) så jag ska stänga datorn och gå genom det jag ska säga. Det finns inget värre än att vara oförberedd på en redovisning! Jag har ett hemskt minne från en katastrofal engelskaredovisning för sådär 10 år sedan. Hunts me still, haha.


C'est la vie | | En kommentar |
Upp