Sista kvällen med drinkar och nachosEn Gin Fizz och en... öh. Någonting fruktigt. Minns inte namnet.


Söta Emily i sin nya fina klänning. :-)


Vi beställde in nachos också. Underbart gott!


Igår var min och Emily's sista kväll. Vi kommer ju inte ses förrän i september igen. Hon åker tillbaka till Finland över sommaren och jag... ehh, ska åka all over the place. Höhö.
Hur som helst så möttes vi i Bastille på kvällen och efter mycket om och men så fick vi tag på varandra. Vi hade bestämt plats kl 20.30 vid en av Metro-uppgångarna. Bara det att det fanns två uppgångar med nästan samma namn. Så vi stod vid två olika, haha! Det roliga var att båda två var tidiga så vi hade stått och väntat båda två i 40 minuter, haha!

Jaja, slutet gott. Vi satte oss på ett ställe och beställde in två drinkar. Mums vad goda de var! Och de såg betydligt mer aptitliga ut än de vi drack i fredags. Remember?
Även Suvi kom förbi men då var vi precis på väg hemåt. Skulle ju upp kl sju idag så det blev inte en så sen kväll. Men en trevlig sådan däremot. :-)

Ingen bild på mig dock. Jag blir jätteful på bild nuförtiden. Fattar inte vad det är? T.o.m Emily tyckte att jag inte riktigt blir mig lik på bilder. Oh well... kanske är en fas. ;-)


Suvi och Emily framför en postlåda. Haha, varför ställde de sig där? :-P

Fun stuff | | En kommentar |

Le dernier jourChamps Elysées. Ser ni Triumfbågen skymta mellan träden?


En skymt av min nya klänning får ni också. Idag var det en kvinna som tyckte den var fn och frågade var jag köpt den. Yeah, I know. C'est très jolie! :-)


Kommer hem och upptäcker att någon ätit upp min baguette som jag köpte igår. Jaha, tack för den. Någon/några ur familjen har även druckit en massa av min juice som jag köpt ett par gånger, samt ätit yogurt och annat. Jag jobbar för dem och köper mat till mig för mina sparpengar, så äter de upp det. Och jo... de VET att det är mitt. Dåligt!
Man blir så less! Aja, slipper det snart.

Jag hann det mesta idag. Men jag kunde inte handla det jag tänkt eftersom jag inte hade pengar till det. Väldigt roligt.
Jag bestämde mig för att skippa shopping helt och lägga lite av mina sparade pengar på att färga ögonfransar och ögonbryn. Det var ganska billigt på en salong här i Chatou så jag var och gjorde det nu i eftermiddags.
Annars har jag flängt fram och tillbaka sen i morse. Först till Pigalle för att köpa lite svenskt godis i Affären. Nu har jag en massa Marabou Daim och lite smågodis att mumsa på. Men det är dyrt så bara lite grann. Får hushålla. ;-)
Sen åkte jag till Marie för att hämta papper och sen till agenturen för att lämna papperna.

Men jag hann sitta en stund vid Champs Elysées och njuta av en dyr(4,50 euro) Mochafrappe från Starbuck's innan jag åkte till Mirabeau och agenturen. Man kan ju inte bara stressa ihjäl sig, hihi. Och jag kommer inte tillbaka till Paris förrän om två månader. Får passa på att insupa så mycket som möjligt av stan. :-)

Fast ganska skönt att slippa hettan här. Det är SÅ SJUKT VARMT här nu. Om någon funderar på att åka hit i sommar... så råder jag er att vänta tills i september. Det var nog upp mot 40 grader på en av Metro-linjerna jag åkte med idag. De som går över jord är hemska. Olidligt! Och det blåser knappt så man dör av värmeslag typ. Nej ska bli skönt att kunna svalka sig i havet och pool.

C'est la vie | | Kommentera |

Skit också!


Fan vad jag är förbannad just nu! Jag fick äntligen en check av B, frågade redan i slutet av förra veckan och förklarade att jag lever på mina sparpengar just nu och att jag skulle uppskatta om jag fick min lön så snart som möjligt.
Istället för att bara skriva ut en check direkt så så sa han "på tisdag". Aja ok, tänkte att det får väl bli så då så får jag handla det jag behöver dagen innan jag åker. Stressigt men orkade inte disskutera.

Trodde jag kunde få en igår redan men så är ju alla banker stängda på måndagar, så idag gav han mig en och jag gick till banken. Men då tar det 2 bankdagar innan pengarna är på kontot. Gaaah! Jag vill bara skrika en jävla massa fula ord just nu. Nu fick jag gå hem igen och måste föra över pengar ännu en gång från mitt sparkonto. Pengar som måste gå till min restskatt och andra räkningar som jag måste betala i Sverige. Det kostar säkert skitmycket att föra över från ett franskt konto till ett svenskt. Skitkul det här ju.

Sen när jag kom hem nu och förklarade hur det var så sa han precis som ingenting "yes because it's not the same bank, it always takes two days". Men det visste ju du då din nöt! Så sa han att det var därför han sa att jag skulle ta hans bank. Ja men nu gjorde jag ju inte det och han visste hur det funkar. Det gör ju inte jag. Varför gav han inte mig checken tidigare?
My fucking goooood vad det ska bli skönt att åka i morgon!

Jaha... Bara att föra över det sista. Får hoppas att nästa mobilräkning(vilket den säkert är) inte är för hög. Detta som skulle bli en bra dag. Nu är jag inte bara försenad, jag har dessutom knappt pengar att handla det jag behöver inför resan. Skit!

Känner mig gråtfärdig och är dessutom så sjukt trött pga att jag knappt sovit på 3 dagar. När sådant här händer så önskar jag att jag hade mina nära att prata med. Var är du när jag behöver dig Sophia!? :-(
Är så trött på dessa människor. Det är så uppenbart att de bara behövde en piga i en månad. Som att jag helt plötsligt i fredags skulle STRYKA alla deras lakan. För hand med ett strykjärn. Vilket vi INTE kommit överens om innan. Det jag skulle göra var att stryka barnens kläder och några av hans skjortor. Inte alla lakan och handdukar(och vem fan stryker handukar?!).
Idiot!


Okej nu har jag fått vädra mig lite. Känns bättre nu, haha! Japp... och jag ska fan unna mig en fet Mocha FrappuchinoStarbuck's idag. Så det så! ;-)

C'est la vie | | 3 kommentarer |
Upp