Saturday BrunchLycka är att det finns RIKTIG bacon i butiken här vid oss. Annars sâ är det svârt att hitta det i Paris, deras syn pâ bacon är att den är rund och typ vanlig skinka, haha!Christophe älskar mina svenska pannkakor ;-)


Mina favoritfrukter!


Brunchen jag fixade idag. Jag ville göra nâgot för min chéri eftesom att han alltid gör fina saker för mig. Dessutom jobbar han sâ mycket nu och behövde en ordentlig mâltid. Sâ medans han fortfarande lâg och dreglade pâ kudden, sâ lagade jag ägg och bacon, vispade ihop pannkakor och skar upp färsk frukt. Det ât vi medans vi tittade klart pâ Benjamin Button. Myslördag :-)
Det ser gott ut va?

Nu har Christophe jobbat nâgra timmar, trots helgen till och med, och jag har tittat pâ sista The Hills. Han kommer hem om en knapp timme och dâ ska vi iväg pâ bio och se Inception vid Opera. Ska bli kul, särskilt eftersom att den blivit sâ hyllad. Jag avgudar Leonardo DiCaprio och sen är ju Ellen Page med ocksâ. Spännande.


Tills han kommer hem ska sätta pâ lite grym musik och fixa med lite grejer.
Hoppas ni har en riktigt trevlig, rolig och mysig lördagskväll!

Things I like | | 2 kommentarer |

Trop de vinJag skulle lätt kunna bo i Batignolles om jag flyttade permanent till Paris nâgongâng. Sâ mysigt!


Igâr kväll blev det middag pâ ett riktigt trevligt ställe pâ rue des dames. En miniliten restaurang med annorlunda och intreessant mat och otroligt trevliga servitörer. Efter det gick vi till C's tjejkompis Olivia som hade en apero i sin nya studio. Hon bor i Batignolles, precis vid den lilla parken jag älskar. Ni som läst länge kanske minns? Square des Batignolles heter den och ligger i 17:e arr. Hur som helst sâ ser ni parken här pâ bilden till höger. Jag är riktigt avundsjuk!

Det blev en rolig kväll med lite för mycket vin, hehe. Men de är sâ trevliga sâ man glömmer bort tiden och sâ är det nâgon som fyller pâ vinglaset. Det var kul att höra frân en av hans vänner med som sa att jag pratar bättre franska nu än sist vi sâgs. Jag märker inte det själv men tydligen gör jag framsteg :-)
Jag och C vinglade hemât runt halv tvâ och sov idag till lunchtid. Sen fixade jag lite brunch. Eller okej det var en lätt underdrift. Jag stod i köket i en timme, haha. Bilder kommer!

Nu dusch, mâste piggna till lite!


Fun stuff | | Kommentera |

SONY VAIO

Jag tror att jag bestämt mig. Det blir nog en SONY Vaio som ny investering. När jag kommer till Sverige sâ ska jag âka och titta pâ nâgra för att se vilken modell som passar mig. Men jag undrar om inte den här pâ bilden är en bra sak, VPCEA2S1E, heter modellen. Och vit vill jag ha. Classy.

Âh nu längar jag efter att fâ gâ och klämma, känna och titta!


This and that | | 8 kommentarer |
Upp