Candy Crush

 
 
Det finns tillfällen då jag inser att jag funnits ganska många år på jorden, trots allt. Som när det pratas om någon film som jag tycker är "sådär fem år gammal", men som som visar sig ha gått på bio innan det ens fanns smartphones. Eller när jag kommer på mig själv att säga "det var bättre förr!" (visst var det det ändå?) och nostalgiskt tänka på när jag var liten och vi faktiskt roade oss med annat än spela Candy Crush Saga på mobilen. Ni som är äldre än 2G och DVD vet nog vad jag menar.
 
När jag var i Sverige sprang jag på någonting annat som fick mitt nostalgiska hjärta att slå ett extra slag: AKO-kolor! Minns ni dem? Det åt jag jämt när jag var liten. Då var de vita, och eftersom de helt plötsligt bytt färg till en beige kulör gissar jag att de jag brukade stoppa i mig troligtvis var fulla med färgämnen. De smakar dock likadant och jag var såklart tvungen att köpa med en påse tillbaka till Paris. 
 
Tro det eller ej, men jag har faktiskt lyckats hushålla med dem. Det säger en hel del om min självdiciplin, vilken annars är väldigt begränsad. Den som spar han har. Som man säger när man kommit till åren.
 
 
Things I like | | 8 kommentarer |

What life is all about

 
 
Bloggen har tyvärr fått lida senaste tiden på grund av brist på tid. Jobb, träning, middag, vänner, vackert väder... Allt det där jag måste eller vill göra hellre än att sitta framför datorn.
Helgen som gick var galen på alla sätt och vis. Mest galet rolig. Sång och dans fram till solen gick upp, somriga drinkar och sköna människor. Jag fick några nya vänner och härliga minnen på köpet dessutom. Jag var helt död i söndags, men det var det helt klart värt.
 
Däremot måste jag verkligen ta tag i allt det där jag inte haft tid att göra. För tyvärr måste man ju vara lite vuxen också. Livet är hårt men rättvist, som de säger.
 
 
C'est la vie | | 2 kommentarer |

Paris in the Sky

 
 
Jag har börjat älska att fotografera himlen. Jag tycker så mycket om att ta fram olika färger och ljus i bilderna. Solnedgång, soluppgång, stjärnhimlen, skymming... Se hur himlen brinner av olika röda och orange färger, eller hur molnen lägger sig som olika lager på varandra. Det är något rofyllt och magiskt över det.
 
De här fotona tog jag i Montmartre under Fête de la Musique i juni. 
 
 
Äntligen är det helg. Jag tänkte passa på att sova ut, kolla på serier, sola lite om vädret tillåter, träna, lägga upp lite kläder på Tradera, köpa hem lite glass, rensa datorn på skräp och umgås med de vänner som inte är iväg på semester.
 
Först ska jag fira in helgen med lite vin och mingel, så i kväll drar jag med mig min kompis Naomi på fest i Marais. Det ska bli riktigt trevligt!
 
 
Paris, Weekend | | 7 kommentarer |
Upp