I plan not to plan

 
Jag fick två inbjudningar på Facebook för roliga event i Paris nu i oktober. Om jag önskar att jag kunde gå? Ja, det är lika frustande varje gång att tvingas tacka nej. Fast å andra sidan vet man ju aldrig med mig. Kanske köper jag en biljett i sista minuten, haha. Så alltid bäst att välja "maybe". Fast sedan händer det en hel del roligt här också närmsta tiden. Eller snarare senare i höst. Alltså vi har ju det där att många planerar 6 månader i förväg, och jag får typ panik bara jag har hela helgen uppbokad redan på onsdagen. Att boka in en afterwork en månad i förväg ger mig typ stresseksem. 
 
Jag lever kvar i Paris mode. Där är det en mer spontan livsstil. Man tar det som det kommer. Jag föredrar det framför den här uppstyrda grejen. Här är det typ "åh vi måste boka in en fika nästa månad!". Eh, ja fast just den dagen kanske jag vill sitta hemma i min soffa i skitigt hår och se på Devious Maids. 
 
Var nu ärliga - hur många av er började planera nyår i augusti? ;) 
 
France vs Sweden | | 7 kommentarer |

Postponed

 
Igår jobbade jag 12 timmar. Det är inget rekord direkt, men jag märkte i slutet av dagen att min server inte riktigt fungerade som den skulle, trots alla koppar kaffe. I morse fick vi ett mail från killen som är ansvarig för projektet vi arbetar på nu att lanseringen blir uppskjuten en vecka. Jag kan säga att jag både är lättad och lite besviken. Om vi skulle ha lanserat i morgon som planerat så hade jag nog fått köra en all-nighter här på kontoret, för jag är långt ifrån klar. Samtidigt hade det varit så skönt att få det "ur världen" och kunna koncentera sig på någonting annat. Jag har liksom suttit med samma uppgifter i flera veckor nu och saknar de där variationerna under arbetsdagen. Fast en vecka kvar. Sedan kan jag bocka av detta projekt.
 
Det finns däremot små element som gör arbetsdagen lite extra trevlig. Som att vi blev serverade glass i fredags eftermiddag - av the big bosses. Haha! De stod där i förkläde och håvade upp glasskulor till alla här på HQ. Riktigt god var den dessutom. Idag firade vi en i vår avdelning som fyllt 50 år och fick extra lyxig lunch i en av de privata matsalarna. Smørrebrød förstås. Det var nästan lika gott som glassen. trevligt dessutom med en lite längre och mer avslappnad lunch.
 
Nej nu ska jag bege mig hemåt för annars kommer jag börja göra misstag. Eftersom att jag jobbade så sent igår sov jag hos syrran och Henry här i Köpenhamn så jag längtar efter mitt hem och min egen säng nu.
 
C'est la vie | | 2 kommentarer |

Breath in, breath out

 
Oj vilken helg. Jag är helt slut, och det är inte från sena kvällar och för mycket party. Jag och mina syskon har hjälpt mamma flytta hela helgen och det har verkligen varit en never-ending story. Hur kan en människa samla på sig så mycket skräp? ALLT ska tydligen sparas.
 
Fast låt oss fokusera på helgens höjdpunkter i stället:
 
  • Som en paus från kaoset igår och söndagslunch med en timmes helgskvaller tillsammans med goda vänner.
  • Att underbart snälla personer kom och ställde upp under helgen utan att tveka.
  • Överraskande nyheter från två personer jag älskar som utlovar en riktigt rolig vår.
  • Att mina söta brorsbarn kom förbi igår och "hjälpte till", hehe.
  • En liten resa i planeringsstadiet och roliga planer inför helgen. 
  • Fina nygamla saker som jag fick med mig från mamma. Kristallglas, en fin kjol, hylla och en massa plantor bland annat. Det var nästan som julafton! 
  • Att det jag oroat mig för de senaste månaderna verkar ordna upp sig.
 
Nu är det bara fokus på jobb fram tills i morgon kväll för vi måste bli klara med allting innan vår deadline som är på onsdag morgon. Jag är på väg till jobbet as we speak och kommer nog få sitta på kontoret till sent ikväll. Jag satte igång datorn igår för att jobba lite, men då kommer jag inte in på vår server. "Password has expired" stod det. Why now?! Hoppas någon på IT-avdelningen är där tidigt så att de kan byta lösenord till mig.
 
Nästa helg ska jag inte göra någonting annat än roliga saker! Fy satan vad jag kommer förtjäna det.
 
C'est la vie | | 2 kommentarer |
Upp