Kungligt i Paris
Jag gissar att detta är på ministerpalatset. För ni ser väl vem som står där till vänster? En sjungande fransk presidentfru.


Tydligen var Victoria och Daniel i Paris i veckan. Jag tycker att hon ser så söt och fräsch ut jämt. Vi har verkligen en fin blivande drottning. Tycker ni inte?

Jag har föresten sett prinsessan Victoria på väldigt nära håll. När jag jobbade som värdinna på Svenska Handelskammarens svensk-franska soirée på Petit Palais Paris förra hösten, så var hon där.
När hon kom in så var verkligen all fokus på henne. De andra gästerna flyttades(och det var stora namn inom svenskt näringsliv kan jag ju säga) för att hon skulle komma in. Även om hon är van nu, så såg man på henne att hon nog fortfarande inte känner sig helt bekväm när hon har ALL uppmärksamhet på sig. Det visar verkligen på ödmjukhet och efter det så tycker jag om henne ännu mer.

Jag stod bara några meter från henne och jag minns att jag och en annan av tjejerna som jobbade då, noterade hennes snygga skor, haha!


Music & Culture | | 2 kommentarer |

Excuse-moiAhh, jag måste städa!


Holla! Min och Madeleine's pluggfika utvecklades snarare till en 3 timmar lång vanlig fika. Vi pratade lite skola dock och spikade alla tenta-datum i kalendern. Helt odisciplinerade är vi ju inte! ;-)

Jag kom hem från en stund sedan från något slags mingel för Nöjesguiden. Det var Madeleine som bjöd med mig på det. Det var hennes kille och hans kompis som fått inbjudan. Det var väl inte så lattjo direkt, typ inget folk där och dj:n spelade alldeles för hög musik. jag fick bokstavligt talat ONT i öronen. Sjukt obekvämt. Man kunde knappt prata. Tilltugget var några tråkiga krustader med mindre god svampfyllning(jag smakade inte själv men enligt källor så var de inte så goda). Jag undrar ibland hur de tänker de som anordnar det så tråkigt.
Men men, jag fick 1,5 Smirnoff Ice och en trevlig pratstund med gott sällskap, så det var ganska okej trots allt.

Nu ska jag fixa lite middag och sen röja lite här hemma. Det är så stökigt så jag nästan får panik och känner att jag behöver be om ursäkt till mig själv när jag kommer innanför dörren.


C'est la vie | | Kommentera |

LedigTänk om det kunde se ut såhär i stället? Usch så långt bort våren och sommaren är nu!


Ledig dag. Sovmorgon. Solen skiner. Man kan inte annat än vara på bra humör idag! Däremot är jag lite virrig. Ringde till Telenor eftersom att jag haft lite problem med min sms-tjänst den senaste veckan. Bara det att när jag gnällt över det till personen i telefonen så visade det sig att jag kommit till Telias kundtjänst. Bra där.

Nu sitter jag med mackor och en smoothie. Jag åt gröt innan men detta får väl bli ett extra mellanmål/lunch-aktigt. Jag ska snart göra mig klar för jag ska träffa Madeleine om ett tag så ska vi sätta oss på ett café och gå genom lite från kursen vi håller på med nu. Hjälpa varandra förstå, haha!

Men först ska jag hinna ringa ett par andra samtal, betala räkningar och måla om mina naglar(jag inser dock att det nog inte kommer ske...).

Vad hittar ni på idag?


C'est la vie | | 2 kommentarer |
Upp