SNEAK A PEEK

 
 
En liten sneak peek på min nya kjol. Någon H&M-expert som vet om de röda etiketterna tillhör trend-avdelningen eller om det är någon specialkollektion? En bättre bild på kjolen kommer i morgon.
 
Efter 3 snabba km parken höll jag på att förstöra kvällens mat (glömde bort den i ugnen men som tur var hade timers startat om så det var bara LITE bränt...) men som tur var undslapp jag den katastrofen och vi åt en god lasagne som söndagsmiddag. Nu tittar Christophe på Ryder Cup och jag hoppas att någon vinner snart så vi kan stänga av skiten. Hur kul är det att kolla på folk som spelar golf? Egentligen?
 
 
 
Shopping | | 2 kommentarer |

FAKE TAN

 
 
Jag måste bara tipsa er om en superbra produkt som jag använder ibland. Eftersom jag aldrig tidigare haft problem med min hy så har jag aldrig känt något behov av att använda foundation eller puder varje dag. Kanske är det just därför jag inte haft några större problem med min hy. Jag är ingen hudspecialist men tycker personligen att de flesta inte behöver ett lager smink utan att det nog mest blir en vanesak och ond cirkel. But that's just me.
 
Någonting jag däremot ibland använder är den här hudfärgade dagcremen från Lancôme, från deras serie Hydra Zen (har även en dagcreme med SPF från samma serie, passar mig som har känslig hy som lätt rodnar vid värme, kyla eller ansträngning). Jag använder den någon gång då och då när jag känner mig lite blek eller när radikala väderväxlingar gör min hy rödfläckig. Den smälter in så det inte alls syns och det känns inte lika "tilltäppt" som med en foundation.
 
För övrigt kan jag verkligen rekommendera Lancômes produkter, för er som inte provat. De är kanon!
 
 
Beauty | | 3 kommentarer |

The Logical Song

 
Jag och Sarah
 
Väldigt otypisk kaffekopp för att vara ett brasserie av den sorten.
 
Fina Elsa.
 
Efter en jobbig natt med för lite sömn vaknade jag i armarna på den som ger mig mest trygghet just nu. Ibland vet man inte varför men det känns som att allt är så oklart men ändå så självklart. Det finns ingen logik men på något sätt känns det rätt. Förstår ni vad jag menar? Lite kryptiskt, jag vet, men samtidigt som jag ibland vill berätta allt för er måste jag hålla det mesta för mig själv. Eller ringa mamma och få lite råd och tröst.
 
I eftermiddag har jag träffat en kompis för en fika* och skitsnack. Det var mysigt. I brist på bilder från min söndag bjuder jag på några från ett annat fika-tillfälle för ett par veckor sedan då Elsa var i stan med sin syster. Lika mysigt som idag.
 
Nu tänkte jag se det efterlängtade Svenska Hollywoodfruar-avsnittet medan jag äter lite mellanmål.
 
 
* Translation for non-swedish-speaking readers: Fika = drinking coffee/tea, having an afternoon snack, eating cookies/pastries etc
 
 
This and that | | En kommentar |
Upp