Inspiration from ItalyBild snodd från bloggen iLoveMi. Hoppas det är ok...?!


Kolla denna snyggingen. Hon vet hur man bär upp en rutig skjorta. Visst hennes 14 centimeters-klackar eller övriga supertrendyandstyle garderob à la D&G och annat dyrt är inte riktigt jag. Men modeöga, det har hon. Ni måste föresten kolla in hennes blogg från Milano. Riktigt bra grejer.

Så här vill jag gå runt hela våren. Med min jeansjacka och tights till. Eller till ett par enkla svarta höga sandaler(normalhöga, meaning max 10 cm MED platå) i sommar. Och så solbrillor till det, såklart. Perfetto!

Var kan jag hitta en sådan skjorta?

Inspiration | | 7 kommentarer |

Mercredi

Idag är det kallt här. Brr, höll på att frysa ihjäl innan när vi gick ut för att köpa äpplen och en klubba till lilla S! Ska man behöva plocka fram hanskarna igen? Nej bevare mig väl, där går min gräns. Det är ju april i morgon.
Idag har jag en 10 timmars arbetsdag att avverka. Men sen när jag kommer hem så tror jag att jag ska försöka komma ut på en springrunda. Notera att jag skrev försöka. Jag lovar ingenting ;-)

Snart är det dessutom fredag. Ikväll har mer än halva veckan gått och på fredag eftermiddag börjar mitt 3 dagars påsklov. Då ska jag jobba lite tidigare än vanligt och kl 17.15 åker jag med ett tåg ner mot södra Frankrike där jag stannar fram tills måndag kväll. Vi ska ner till en region som heter Poitou-Charentes. Stället vi ska till ligger ca 14 mil norr om Bordeaux. Jag ska visa er bilder sen.

Är allt bra med er idag? Vad gör ni denna dag mitt i veckan?


C'est la vie | | 7 kommentarer |

En scitzofren vårJag saknar de där 19 graderna som vi hade för 2 veckor sedan...


Var tog den härliga vårvärmen vägen? Idag började det ösregna på eftermiddagen och temperaturen sjönk till 6 grader. Nu är det blå himmel igen, inatt kommer det säkert regna igen.
Kan vädergudarna bestämma sig någon gång? Jag vill börja använda min jeansjacka och spendera dagarna på gräset i Parc Monceau med en glass och senaste Glamour. Jag vill gå i shorts och sandaler. Jag vill gömma mig bakom solglasögon på Le Malakoff med Paris godaste café creme och fint sällskap i bara en tunn t-shirt.

Nu vore en sån där perfekt kväll att avsluta dagen på en uteservering med kvällssolen i ansiktet och med ett glas vitt. Men jag jobbar sent ikväll, tyvärr. Istället sitter jag och längtar tills i morgon kväll. Den som väntar på något gott väntar sällan för länge.
Eller hur var det? :-)

C'est la vie | | 4 kommentarer |
Upp