Paris-blogg eller blogg med lite Paris?
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen nu när jag är "hemma" i Sverige igen. Min vardag är ju i Malmö nu och jag vet det inte blivit så mycket Paris på bloggen senaste tiden eftersom det inte varit aktuellt. Men självklart är bloggen till för att visa bilder från Paris, spekulera i kulturkrockar, tipsa om mina smultronställen och skriva om mitt liv i Frankrike.

Antingen fortsätter jag som vanligt, men med lite mer Paris- och Frankrikeinslag. Eller så kör vi tvärtom, alltså lite mer Paris och lite mindre min vardag här i Sverige. Vilket nog kommer passa bäst in i mitt stressade skolschema och också färre inlägg.

Eller så skriver jag BARA om Paris. Det känns konstigt att ha en blogg om Paris där bara 1/5 handlar om just Paris. Samtidigt som mitt liv just nu inte är i Paris. Då kanske jag i så fall öppnar en till blogg som är mer om mitt liv och vardag.

Vad tycker ni?


Ps, jag tar en liten paus några dagar, jag känner att jag behöver det just nu. Så kan ni väl skriva lite vad ni tycker och tänker så länge? Även om det är något ni skulle vilja fråga om just Paris. Så ska jag klura på vad jag vill göra jag med.

D'accord?

This and that | | 19 kommentarer |

Starbucks sprider sig i Sverige


Bild härifrån!Parc Monceau

Nu kommer den stora hypade cafékedjan Starbucks till Malmö och Göteborg. Tydligen ska de öppna på centralstationerna. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Starbucks hör på något sätt inte hemma i Sverige. Dessutom känns det som en lyx att gå dit och äta deras pannkakor med sirap en höstig morgon tillsammans med pluggböckerna och lyssna på affärsmän prata business på franska. Eller ta med en frappe och promenera på Paris gator. Nu blir det så tillgängligt så jag kommer tröttna på det. Eller ja, mer än jag redan brukar göra med jämna mellanrum när jag bott långa perioder i Paris.

Vad tycker ni som bor i Malmö och Göteborg? Ser ni framemot det?


This and that | | 4 kommentarer |

GREY

T-shirten är från American Vintage, skönaste kvalitén!

Denna kjolen letade jag efter i Paris flera veckor. Utan resultat. Så hänger den bland den bortglömda rean på H&M på Entré. Med ett gammalt presentkort som jag sparat blev den dessutom gratis. Det är ju främst en sommarkjol men jag tror den passar i höst också med stickade strumpbyxor och en mysig tröja. Den tyckte jag att jag kunde köpa som en liten tröst för att jag inte har min kärlek här hos mig.

Jag fick dock lära mig the hard way att den inte riktigt funkar när det blåser friska vindar. Bilarna som körde förbi fick sig en bra titt på min lilla rumpa. Men jag bjuder på den.


Shopping | | En kommentar |
Upp