HAPPY NEW YEAR!

 
 
Oj vilken middag jag gjort ikväll. Jag är riktigt stolt faktiskt, haha! Det ska bli så gott. Medans jag väntar på gästerna så vill jag bara önska er en fin nyårsafton. Hoppas ni får det trevligt hur ni nu än firar. Vi ses nästa år!
 
GOTT NYTT ÅR!
 
Bisous,
 
Christine
 
 
 
Fun stuff | | 2 kommentarer |

All We Need Is Just A Little Patience

 
 
Idag är sista dagen på detta året. I morgon börjar ett nytt år som ska bli så mycket bättre än 2012. Nu hoppas jag bara att denna dagen går till historien för den började inte bra alls. Christophe vaknade på fel sida idag och har spenderat hela förmiddagen med att tjura och vara irriterad. Negativ energi som han kunnat hålla för sig själv. Till slut blir ju även jag på dåligt humör. Sedan är han så barnslig så han säger "jaha så det är mitt fel att du är på dåligt humör nu". Damn straight mister! Jag har ganska bra tålamod med människor men till slut brister det och då blir jag fly förbannad, haha! Sedan kom han med svansen mellan benen och insåg sitt misstag, så klart.
Män alltså, vad är det för ett jäkla släkte?!
 
Jaja, det är nyårsafton och ikväll kommer min kompis Katrin och hennes bror över på middag. Nu ska jag iväg och handla maten. Efter mycket om och men fick jag en bra idé för huvudrätten. Det kommer bli riktigt bra det här.
 
 
 
C'est la vie | | 3 kommentarer |

La Deuxième Famille

 
 
Idag åt vi lunch hemma hos Christophes föräldrar i Neuilly. De är verkligen så himla fina människor. Otroligt sympatiska, snälla och generösa människor. Självklart märks det att vi kommer från olika kulturer ibland men de är så öppna och nyfikna med väldigt bra värderingar så det har aldrig varit några problem att inte jag är fransk. Jag har alltid känt mig som en del av familjen.
 
Marie-Agnès, som är mamman tänker alltid på andra före sig själv. Hon serverar fruktsallad utan rom för att hon vet att jag inte gillar rom, ställer upp för mig som om jag vore hennes egna dotter, köper alldeles för dyra presenter och har alltid min favoritost i kylskåpet när vi är bjudna på middag. Pappan, Claude, är lite old school och ni:ar mig (jag och mamman är däremot "du" för varandra) vilket på ett sätt känns lite konstigt när jag och Christophe snart firar tre år, men han är så med alla som inte är fru eller barn och gör det av respekt. Däremot är han väldigt rolig och skämtar hela tiden med mig. Det är roligt nu när jag kan skämta tillbaka och inte bara le och skratta som jag gjorde förr när jag inte förstod, haha. Hela Christophes familj är helt underbara för övrigt.
 
Efter lunchen skulle C träffa en kompis och själv gick jag en promenad i Bois de Boulogne. Jag hann precis innan solen gick ner. Nu ska jag se lite på Grey's Anatomy innan jag går och lägger mig.
 
 
 
C'est la vie | | 5 kommentarer |
Upp