FRIDAY BABY!

 

Jag hade nyss skrivit ett inlägg men blev utloggad när jag uppdaterade. Jaja, c'est la vie. Det jag ville säga var att jag haft en bra dag och att jag är på väldigt bra humör idag. I eftermiddags åt jag först en väldigt mysig lunch med killen och efter det har jag varit på ärenden, möten och intervjuer runt stan, bland annat i 7:e. Jag gillar den delen av stan och hur vackert det är när Eiffeltornet sticker upp mellan byggnaderna när man går förbi.
 
Nu ska vi äta middag och sedan åka iväg för att möta upp två vänner för ett glas eller två på en bar.
 
HAPPY FRIDAY!
 
 
C'est la vie | | 5 kommentarer |

Hey Soul Sister

 

Bilder från sist hon var här i oktober 2009. Här hittar ni fler bilder från när hon var här.
 
 
Vad var det för roliga nyheter från min syster igår kväll kanske ni undrar? Jo, så här är det.
HON KOMMER TILL PARIS!
 
Om drygt två veckor dimper hon in och ska vara här i nästan en vecka. Jag är så himla glad för ni anar inte som jag saknar min syster. Hon är en sådan som jag kan skratta så jag gråter med åt helt knäppa saker och vi kan prata om nästan allt. Vi har ju växt upp med varandra och känner varandra utan och innan. Hon hjälper mig när jag behöver råd och jag blir den överbeskyddande storasystern när hon är den typiska barnsliga 21-åringen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min syster. Det är det roligaste som finns, att ha syskon.
 
Nu får vi i alla fall massor med tid att umgås, skratta så vi får ont i magen, tjafsa om systersaker, strosa runt och inte göra någonting speciellt. Det ska bli så kul!
 
Julia bor förresten i London och om ni går in på hennes BLOGG kan ni läsa om hennes liv bland english fellas och samla på er alla möjliga London-tips.
 
 
 
Things I like | | 2 kommentarer |

ICE BABY ICE

 
Min kväll igår var helt perfekt. Först ett positivt besked per mail, sedan god middag följt av en ännu godare efterrätt (se bilden) och sedan ännu ett roligt besked från syster. Jag somnade gott sedan kan jag lova er. Idag kommer jag åka iväg hela eftermiddagen så jag ska passa på att fixa lite grejer här hemma nu.
 
Vad skönt att det är fredag förresten. Jag har redan flera trevliga planer för min helg.
Vad ska Ni hitta på under helgen?
 
 
Vardagslyx | | En kommentar |
Upp