Live Lounge

 
 
Jag vaknade i morse och kände som att jag blivit sämre igen. Så jag stannar hemma idag för att kurera mig. Hittills har jag kollat på Dirty Dancing, ätit en megastor frukost (jag inbillar mig att mat hjälper för att bli frisk - kan även vara en ursäkt för att få äta), kollat på en massa youtube-klipp, ringt styrelsen för att få dispans på hyran (jag väntar på att få ett dansk bankkonto upprättat och kan innan dess inte få min lön - nooo!) och försökt få Andrew att underhålla mig på skype-chatten. Det är tråkigt att vara sjuk!
 
Förresten, om ni inte redan känner till BBCs Live Lounge så borde ni kolla in det. Kända artister gör en kort livekonsert i radio (vissa även med publik) med några av sina låtar, samt en cover. Andra som medverkat är Coldplay, Taylor Swift, Pink, Lily Allen och The Script... med flera.
 
Här är till exempel en riktigt skön version av Robyns "Dancing on my own" med Kings of Leon.
 

 
Eller Kelly Clarkson som sjunger Coldplays "Princess of China".
  
 
 
C'est la vie | | 2 kommentarer |

I'm no superman

 
 
Den här bilden tog jag på vägen hem från jobbet. Till höger ser ni byggnaden jag jobbar i. Det var så himla fint med solen som höll på att gå ner på andra sidan, men det syns inte från det här hållet. Jag kan bara tänka mig hur härligt det är på sommaren att sitta ute och äta lunch med småbåtshamnen som utsikt. En av er undrade om jag kunde berätta vad det är jag jobbar med. Som jag sagt tidigare så skriver jag inte ut företaget jag jobbar för. Detta för att bloggen är min personliga sida, med mina egna åsikter och reflektioner. Jag vill inte på något sätt att det länkas till företaget jag jobbar för.
 
Vad jag kan berätta är att jag jobbar i Köpenhamn inom resebranschen, med marknadsföring som ansvarig för den svenska marknaden. Jag sköter kampanjer, nyhetsbrev, kontakt med svensk media, översättning, innehållet på hemsidan och samarbeten med olika företag. Det är väldigt mycket att lära sig, framförallt med det tekniska som inte alltid blir som jag vill, men så fort jag fått in en rutin ska det nog gå bra.
 
Däremot borde jag troligtvis lyssnat på kroppen denna veckan, för jag börjar känna av att den behöver vila. Jag har någon slags infektion i kroppen som inte försvinner, antagligen för att jag tvunget ska leka "superwoman". Ibland får man inse sina begränsningar. Nu blir det en kopp te och lite kaka framför en serie.
 
 
 
C'est la vie | | 5 kommentarer |

Photoshop Workshop

 
 
Det är kallt nu. Jag tippar på 4 grader såhär på morgonen. Så jag har full utrustning med varm höstjacka, basker och handskar. Dessutom min nya kofta/stickade kavaj från ONLY. I löv it. Snygg och varm.
 
Jag har förresten gått och blivit sjuk. Så himla typiskt. Fast samtidigt så var det kanske lika bra att det hände nu och inte om en vecka, lagom till min helg i London. Idag har vi Photoshop workshop på jobbet med vår grafiker. Det är egentligen enda anledningen till att jag sitter här på tåget och snörvlar i stället för att ligga hemma i sängen och kurera mig. Jag får se hur jag mår efter lunch. Blir det inte bättre får jag nog åka hem tidigare.
 
 
C'est la vie | | 5 kommentarer |
Upp