Last minute shopping

 
 
Tröstshopping när den är som bäst. Man hittar en bubblegumrosa topp som passar helt perfekt till typ allt. Okej, det kanske bara gäller mig, men jag utgår från att de flesta skulle vilja ha en bubblegumrosa topp. Igår efter jobbet tog jag bussen till Kongens Nytorv och gick upp till två av mina favoritbutiker: COS och & Other Stories. Någon som är förvånad? Jag var ute i sista stund så jag hann inte riktigt gå runt och se allt (man behöver ju typ en timme i var butik), men jag hittade några fina plagg. Vad jag köpte på & Other Stories får ni se sen.
 
En rosa topp passar ju för övrigt helt perfekt en grå dag som denna, det livar upp på något sätt. Är det inte dags för vår snart? Jag är duktigt trött på att gå runt i min höstjacka! 
 
 
Shopping | andotherstories, copenhagen, cos, shopping | | Kommentera |

Team-building Day

 
 
Ibland behöver man bara lite omtanke för att det ska kännas bättre. Jag har tur som får det från alla håll och kanter, inte bara från nära vänner och familjemedlemmar utan även från mina fina kollegor. De är så himla roliga så jag liksom har svårt för att inte skratta. De, och jobbet i sig, gör det värt att pendla en timme till jobbet varje morgon. Nu längtar jag bara tills jag får en praktikant så att jag slipper drunkna i arbete och har tid att ta tag i jobbhögen som jag hela tiden tvingas bortprioritera. Nästa vecka börjar intervjuerna. 
 
I måndags hade vi team-building dag för oss i marketing. Vi gjorde ett test där man skulle se om man var en introvert eller extrovert person, om man agerar efter fakta eller intuition, om man föredrar en organisera eller spontan livsstil etc. Riktigt intressant. Dessutom skulle man säga positiva saker till varandra och sådant man värdesätter hos den andra. Mina kollegor sa saker som jag knappt ens visste att de värdesätter hos mig. Jag blev alldeles rörd av deras söta ord. Själv är jag jättedålig på att komma på sådant på beställning. Då blir jag blank och jättestressad. Jag säger det hellre spontant när jag tänker det. Hursomhelst en väldigt bra dag och jag tycker faktiskt att alla företag borde ordna sådant här. Man lär både känna sig själv och sina kollegor bättre, och så ökar det sammanhållningen. 
 
Nog om jobb. Jag fick lön idag, och nu är jag på väg till min favoritbutik. Wiho! 
 
C'est la vie, Copenhagen | | Kommentera |

När man ljuger och säger att allt är ok

 
 
Jag känner mig inte alls i form just nu och på grund av det gick jag även från kontoret tidigare idag för att jag verkligen behövde ta några djupa andetag och hämta luft. Jag glömmer ibland att jag inte är så stark som jag vill verka, och att det faktiskt är okej att inte alltid vara den där som övervinner allt. Att jag ibland måste kunna be om hjälp och erkänna att jag inte står stadigt på jorden. För annars faller jag och är det ingen som ser att jag faller, finns det inte heller någon som kan ta emot mig.
 
Jag är nog bra på att lägga på en mask, det har jag varit sedan skoltiden. På utsidan verkar allt så himla bra, men inombords kanske jag inte alls mår bra. Jag kämpar, slåss och står emot med alla krafter. "Jag klarar allt", "Jag är inte den där som är svag och ger upp". Ni vet när någon ringer och frågar hur man mår och man kommer på sig själv att säga "jo men det är bra", och i samma sekund inser man att man ljuger? Så gör jag. Till slut kan jag inte ha kvar den där masken och då brister allt. Det är som att luften går ur mig och jag liksom håller andan tills jag kommer på att jag måste ta in syre. Idag kändes det så. Jag kunde knappt få för mig att prata med mina kollegor. Jag behövde bara komma bort. Jag vet ju att det är en svacka och att jag har en massa att vara glad och lycklig för, men just nu känns det jobbigt.
 
Nu ska jag ta en dusch, sedan lägga mig under täcket och titta på några avsnitt av Vänner. Det får mig alltid på gott humör.
 
I morgon är en annan dag.
 
 
C'est la vie | | 7 kommentarer |
Upp