A Friday night in Copenhagen

 
 
Jag har i princip skrattat mig genom hela den här fredagen. För det första så berättade två kollegor (med en tårta) att de båda ska bli pappor. I samma månad. Vi garvade åt att en av våra konsulter frågade om de skulle ha barn tillsammans. Sedan har några i vårt team skojat om att jag och en annan kollega borde dejta, haha. En av mina managers försöker para ihop mig med halva företaget. "Christine, du ska ha dig en dansk pojkvän". Jag vet inte vad jag ska tycka om denna matchmaking. Efter jobbet gick några av oss ut på en bodega... eh, någonstans. Har ingen aning om var vi var. Mina kollegor är riktigt härliga personer, så himla roliga och lättsamma. Ju mer jag lär känna dem, desto mer tycker jag om dem. Ikväll skrattade jag så mycket att jag knappt kunde sitta upp. 
 
Ett par stycken skulle vidare på annat håll så jag gick med några av killarna och åt hamburgare. De skulle vidare till en bar sedan men jag kände mig ganska klar. Nu är jag snart framme i Malmö med tåget. Jag har ont i fötterna och längtar efter min säng!
 
 
C'est la vie | | Kommentera |

I've got all the answers

 
 
Jag fick två frågor från er nyligen och jag tänkte att jag lika gärna kan svara här.
 
1. Vad är det för nagellack jag hade häromdagen? 
Lacket kommer från Essie och färgen heter Sand Tropez. Sedan hade jag även ett matt top coat från Mavala ovanpå. Nu har jag dock utan matt överlack. 
 
2. Vad för kamera använder jag?
Dessa bilder är tagna med mobilen, liksom några andra på bloggen i de senaste inläggen. Man märker ibland på kvaliteten, även om den kameran faktiskt är förvånansvärt bra. Annars använder jag en Canon s110. Jag har kört på Canon de senaste fem-sex åren. Aldrig missnöjd med dem!
 
Idag är jag på gott humör. Livet känns helt plötsligt så himla mycket lättare. Mötet igår gick skitbra, solen skiner, jag ser fram emot en fredag på jobbet (och så fredagsfrukosten som är den bästa på hela veckan!) och ikväll blir det afterwork med några kollegor. Det ska bli kul! Sedan helg med roliga planer och avkoppling. 
 
Dags att hoppa av S-tåget och promenera till kontoret. Hoppas ni får en underbar fredag!
 
 
C'est la vie | | 2 kommentarer |

Lemongrass i Malmö

 
 
Malmö har de senaste 10-15 åren förvandlats från en tråkig industristad till en trendig och ständigt utvecklande stad. Mina föräldrar flyttade hit från Stockholm i slutet på 70-talet och mamma har berättat att då fanns här knappt någonting. Sedan hände någonting och helt plötsligt började staden leva.
 
Just restauranger har bland annat börjat poppa upp, en efter en. Jag har fortfarande en hel del kvar att avverka. Sedan finns det de som funnits där länge, men som jag av någon konstig anledning aldrig kommit till att besöka.
 
Lemongrass har jag gått förbi ett par gånger men ändå har jag aldrig ätit där. Vilket är synd, för här har vi en riktigt trevlig asiatisk restaurang med vänlig personal, mysig atmosfär och god mat. Tyvärr släppte inte min magknip, så det kändes inte som att jag kunde njuta fullt ut av maten. Det får helt enkelt bli ett till besök framöver.
 
Lemongrass ligger på Grynbodgatan 9, i Gamla Väster 
 
 
Malmötips | | En kommentar |
Upp