HamburgerHamburgare med klyftpotatis... inte illa kan jag lova!


Sitter här i sängen och myser. Har svarat på lite mail och studerat schemat för ikväll. Det verkar rätt stort den här grejen ikväll. Och Bounce ska uppträda med, coolt! Hoppas man får kika lite. :-)


Hade fruktansvärd huvudvärk hela lektionen idag. Nästan så jag undrar om jag har lite migrän, för det gjorde så ont så jag mådde illa och två ibumetin hjälpte inte ens. Gick tidigare från franskan och nu mår jag betydligt bättre.
Köpte med mig lite lunch hem från en krog här i närheten. Pratade med mamma på väg hem och hon sa att jag troligtvis hade järnbrist... så en röd bitt var kanske vad jag behövde? Lyxigt såhär en vanlig och grå måndag dessutom. De är alltid så himla trevliga på sådana små kvarterskrogar, de som ligger långt bort från turistkvarteren. Man blir så glad av dem, för de skämtar och har en så härlig stämning och aproach!

Jag ska duscha och börja göra mig ordning strax, så jag är helt redo. Måste åka hemifrån om drygt 1 ½ timme. Kanske hinner jag se ett avsnitt The Hills... för att lugna nerverna lite. Eller kanske är en shot gin bättre? Haha! :-P


Vardagslyx | | 3 kommentarer |

SkolaMin nya Marc by Marc Jacobs-tygpåse får agera skolväska. Fin va? Älskar färgen!


Salut! Usch jag hade en så obehaglig dröm i natt. Kände riktigt paniken i drömmen... den jagade känslan. Men jag känner mig inte särskilt stressad just nu så jag fattar inte vad den drömmen kan betyda...? Kanske det undermedvetna. Funderingar över vad som kommer hända i januari.

Nu ska jag äta upp min yogurt, sen ska jag till skolan. Är grymt trött för jag kunde, som vanligt, inte sova igår. Sen vaknade jag en timme för tidigt i morse och kunde inte somna om förrän ungefär 10 minuter innan klockan ringde. Typiskt va?


C'est la vie | | 5 kommentarer |

Jag längtar efter allt som hör julen tillHade det inte varit för att jag kommer till Malmö ca midnatt torsdag den 17e december, så hade jag köpt en lussebulle på Pressbyrån på centralen direkt. Kan någon skicka ner lussebullar till mig?!


Första advent idag. Har typ förträngt det under dagen, jag har ju inget julpynt. Det känns lite deppigt och tråkigt. Här kan ni se hur mysigt jag hade det förra året när julen invigdes. I år kommer nog inte den riktiga julstämningen infinna sig förrän den 18:e december för min del, när jag är i Malmö igen för julfirande. Tredje advent kommer jag iafl få uppleva hemma med familjen.

Sitter och drömmer om julgransljus, Mariah Carey's Merry Christmas-skiva, Coca Cola's julreklam(myyys), julmust, söta äventyrfilmer, lussebullar, glögg, slå in julklappar(jo jag tycker det är skitkul!) och julskinka. Åh så mysigt det ska bli med jul snart! Över två veckors ledigt. Umgås med familj och vänner i lugn och ro, gå på julmarknad och äta gott. Bara slappna av. Underbart!

Räknar dagarna...


Things I like | | En kommentar |
Upp