Chalet

 
 
En snabb update från Château-du-Loir. Efter vigsel och en lång lunch- och mingeleftermiddag, är vi installerade på vårt lilla chalet/B&B. Vi har en hel lägenhet för oss själva och en fin liten balkong. De som äger det är jättetrevliga dessutom. Fast jag undrar hur de tänkte när de inredde. Tänk er ungkarlslya i 90-talsstil. Väldigt synd på en så i övrigt vacker interiör, och så fint gammalt hus.
 
Snart är det dags för middag. Vi ska köra härifrån om 20 min så jag ska ta och klä på mig. På med klackarna igen. Det är ju som sagt smoking dresscode, så alla kommer vara riktigt tjusiga.
 
 
C'est la vie | | En kommentar |

Details in Black and Silver

 
 
I sista stund hittade jag ett par svarta mockaskor att ha till min ena klänning jag ha på mig idag. Örhängena får bli accessoar till kvällens klänning. De hittade jag i Pilgrim-butiken på Kastrup precis innan jag åkte tillbaka till Paris. Jag gillar verkligen Pilgrim, de har fina smycken till bra priser. För er som inte känner till märket är det dansk design.
Båda köpen var förresten på 50 % rea. Ja ni vet ju vid det här laget att jag helst handlar på rea, haha!
 
Nu sitter vi i bilen på väg till Le Mans, där bröllopet äger rum idag. För närvarande har vi två minuters marginal innan vigseln börjar. På den tiden ska vi hinna byta om till kostym respektive klänning. Vi är ute i god tid med andra ord. Jag har för övrigt lyckats med det smått riskfyllda projektet: Måla naglarna i en bil som rör på sig. Det hade kunnat sluta i katastrof, men det gick bra. Som tur var. 
 
 
Outfits, Shopping, This and that | | En kommentar |

Swimming in the Seine

 
 
Bilderna är från Piscine Joséphine Baker, simbassängen jag glömde min plånbok på i onsdags. Det är en anläggning nere i Paris 13:e arrondissement, som praktiskt taget ligger på floden Seine. När jag var där i torsdags morse för att hämta min plånbok såg det så himla härligt ut (se sista bilden) med morgonsolen som lyste in. Det är synd att de ska stänga i två månader för jag hade gärna åkt dit någon morgon innan jobbet och simmat några längder. Det måste vara en härlig start på dagen!
 
Nu har jag packat klart för i morgon. Det är bara en natt vi ska vara borta men med allt bröllopsfix är det lite knepigare att ordna med allt. Vi åker tidigt så allt måste verkligen vara klart. Jag orkar inte stressa en lördagsmorgon kl 7. Det är nog att jag måste ställa väckarklockan en ledig dag...
 
Nej, dags för lite skönhetssömn!
 
C'est la vie, Paris Tips, This and that | | En kommentar |
Upp