MacBook and sleeping pills

 
 
Eftersom min kamera helt plötsligt bestämt sig för att sluta fungera och jag inte orkar leta upp någon passande bild i arkivet så får det bli två Instagram-bilder från veckan. Jag förstår mig inte riktigt på det här med MacBook ännu så idag skulle jag göra en print screen. Bara det att jag inte fattade att det sparas på bara genom att markera det så tillslut hade jag 10 likadana bilder på min desktop.
Men jag lär mig och det är faktiskt ganska kul med mac, hehe.
 
Nu ska jag kolla på One Tree Hill och sedan hoppas jag att jag får sova bättre med hjälp av sömntabletter. 2,50€ receptfritt på la pharmacie. Ingenting man kan köpa i Sverige bara sådär, men här går det att köpa det mesta receptfritt. Typ hostmedicin med morfin. Only in France.
 
 
C'est la vie | | 4 kommentarer |

When birds are singing

 
 
Idag var det sådär ruggigt Paris-kallt. Rått och kallt så det går in i märgen. Februariväder när det är som värst. Jag var så frusen när jag kom hem så jag skakade i hela kroppen. Jag var tvungen att äta middag i sängen bara för att få värma mig under täcket.
 
Däremot verkar det som att det ska bli varmare och bättre väder i helgen. Gud som jag längtar efter att kunna gå i trenchcoat och lägga mössan på hyllan. Vi pratade om det idag på jobbet, hur skönt det ska bli när våren kommer. Det är då jag tycker som bäst om Paris. När fåglarna kvittrar och träden blommar. Men snart så!
 
 
 
C'est la vie | | 3 kommentarer |

LE LOUVRE

 
 
Jag gick förbi Louvren häromdagen och med det vackra kvällsljuset kunde jag inte låta bli att ta några kort. Man förstår inte förrän man ser det på riktigt hur mäktig denna byggnad är. Den är så stor så den sträcker sig 1,5 metrostation. Tänk er om man skulle vara i längst bort i den norra flygeln och ta sig längst bort till den södra flygeln. Även om man springer tar det säkert 20 minuter. Eller jag har ju ingen aning, det här med att beräkna avstånd är inte min starka sida. Men stort är det i alla fall.
 
Om ni vill besöka Louvren är det stängt på tisdagar. Bara så ni vet. Själv har jag varit där två gånger och det räcker. Nu har jag sett Mona Lisa. Två gånger.
 
Fast jag ska så klart dit för att se den här konstnärens tavlor ställas ut på ett av världens största museum i juni...
Så häftigt!
 
 
 
Paris | | 10 kommentarer |
Upp