Hemma hos Mia

 
 
De andra två är och köper film-godis så jag passar på att slänga in ett till blogginlägg. Jag måste berätta om vad jag hittade på igår kväll. Då var jag nämligen hemma hos Mia. På grund av ett litet missförstånd dök jag upp utanför hennes dörr mer eller mindre oanmäld. Så blir det när man bestämmer ett träff för långt i förväg och inte har tillgång till telefon och internet. Som tur var så är hon en supergo och gästvänlig tjej så hon bjöd in mig i sin mysiga lägenhet och bjöd dessutom på god mat. Fritata, eller någonting sådant heter det visst. Hur gott som helst.
 
Det är så klart lite nervöst när man ska träffa en total främling (eller ja, nästan i alla fall) och man inte alls vet hur personen är i verkligheten. Men ni ska veta att det här är en tjej som är lika trevlig, rolig, ödmjuk och färgglad som hon ger bild av i sin blogg. Pratglad och jordnära.
 
Vi pratade så mycket så tiden flög iväg och helt plötsligt var klockan way past bedtime. Jag cyklade hem i regnet och tänkte att jag nu har en ny kompis i Malmö.
 
 
Nej nu ska jag äta glass och kolla på The Others!
 
 
Fun stuff | | 7 kommentarer |

Update from Sweden

 
 
Hej alla! Som ni märker så har jag inte så mycket tillgång till internet. Dessutom har jag fortfarande inte fått sim-kortet som Telenor skulle skicka så jag har knappt någon kontakt med omvärlden efetrsom jag inte vill använda min franska telefon för mycket. Jag hämtade upp min dator igår och den var då värre. De hade öppnat skärmen och inte ens brytt sig om att stänga ordentligt. Jävla skitservice! Jag undrade varför jag inte behövde betala för felsökningen men nu fattar jag ju varför... Så nu har jag lämnat den till en snubbe som ska fixa den på 5 dagar för betydligt mindre pengar. Med lite tur hinner den bli klar innan ajg åker tillbaka till Paris på onsdag nästa vecka.
 
Annars har jag det bra förutom att mitt superduper-immunförsvar svikit mig. Jag har fått jätteont i halsen. Typiskt nu när jag ska få träffa en söt liten bebis i morgon. Det blir ju bara att hålla sig på avstånd :(
 
Är just nu hemma hos kusin vitamin och ska strax äta middag med henne och syrran. Förutom cykelturer i ett soligt Malmö har jag ätit goda våfflor, träffat en trevlig bloggerska, köpt en fin vinterjacka och myst hemma i mammas soffa.
 
Gotta go. Later!
 
 
 
Schweden | | 2 kommentarer |

READY

 
 
Nu är väskan packad och jag är redo för Sverige. Jag tror det i alla fall. Exakt hur kallt är det egentligen? Fast idag är det i och för sig kallt i Paris med. Det märkte jag när jag gick ut en sväng på morgonen. Mina händer blev stelfrusna närt jag skulle försöka mig på att skriva ett sms. Jag gav upp när känseln försvann...
 
Hur som helst, vi hörs från Sverige. Ni hänger väl på? Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan men ni vet, det finns en del att göra när man inte satt sin fot på svensk mark på 6 månader. Ni hittar mig på Instagram om det är tyst här på bloggen under helgen. Christine_Paris heter jag ju där, som sagt.
 
Btw, har ni Instagram? Ni som jag inte redan följer då vill säga.
 
À bientôt!
 
 
 
Travels | | 10 kommentarer |
Upp