One of those good days

 
 
Jag har glömt minneskortet till kameran i datorn på jobbet, så det blir inga kvalitativa bilder under helgen. Jag funderar starkt på att köpa ny mobil, för denna börjar sjunga på sista versen. Sonys z3 compact ligger högt upp på önskelistan. Det enda är att jag helst inte vill binda upp mig i 24 månader, men egentligen inte vill lägga 4000 spänn på en mobil just nu. Vi får se!
 
Min helg började med en snabb repa på stan. Smycken från Pilgrim och så lite shopping på & Other Stories. Jag köpte en kjol och en blus, som jag borde ha provat, men det får tyvärr bli retur på dem. Däremot köpte jag en fin ring (ser ni den på bilden?) på 70 % rea. 37DKK betalade jag, vilket jag tyckte den var värd.
 
Efter det mötte jag upp en kollega för en drink på Nimb och sedan middag på en riktigt schysst restaurang på Vesterbrogade. Vi hade en väldigt trevlig kväll, men var båda rätt trötta efter veckan så jag var hemma innan klockan tolv. 
 
Nu sitter jag hos min frisör som gjort slingor på mig och nu väntar jag på att det ska sköljas ur. Har fått kaffe och kaka, så jag är rätt så nöjd. Efter det blir det kanske en repa på stan och lite lunch ute med två av mina favoritpersoner. Älskar lördagar. Älskar allt just nu. Får man vara lite jobbigt käck och skriva så? Det borde vara ok med tanke på att jag säkert kommer ha pms och vara bitter nästa vecka. Då är allt förlåtet.
 
Hoppas ni har en riktigt härlig lördag mina vänner. Nu ska jag svara på era kommentarer, har varit himla dålig på det senaste tiden!
 
 
Weekend | | 3 kommentarer |

Three's a charm

 
 
Det blev som sagt lite shopping i lördags. Det här med att jobba i Köpenhamn och bo i Malmö har sina fördelar. Dels får jag mer på kontot med valutakursen och dels betalar jag mindre i skatt än om jag hade bott i Danmark. För att inte tala om skillnaden mellan Paris och Skandinavien vad gäller löner och priser. Så trots att jag får min lön i morgon hade jag pengar kvar på kontot och kunde unna mig lite nya vårplagg. Jag är dessutom riktigt nöjd med mina köp. Kjolen och skjortan är från H&M och kimonon är från Indiska. Skjortan har jag haft på mig idag och den är helt underbar. Tjock kvalitet och en riktigt snygg passform med insydda knappar. 
 
Jag kom hem för en dryg halvtimme sedan och har redan hunnit diska, äta upp halva min bit Comté och skypa med Janneke en stund. Nu ska jag snart ut igen. Mina nyfunna italienska vänner, Chiara och Giorgio, har bjudit hem mig på middag. Jag ser fram emot god italiensk mat och ett glas vin (med betoning på ett). Det ska bli riktigt trevligt!
 
 
Shopping | | 2 kommentarer |

ZE WEEKEND

 
 
Fredagsmys med tacos, morgonyoga, fyra maskiner tvätt, förfest i Lund, flera timmars dans på Moriskan, efterfest med te och färska frallor klockan fyra på morgonen hos mig, brunch, söndagshäng i solskenet, shopping av nya fina kläder och en trevlig långfika med en nyfunnen tjejkompis. Allt det kan summera föregående helg som var långt ifrån tråkig. 
 
Måndagen var en typisk måndag däremot. Jag började veckan med att gå med i "tusen sprickor i mobilen"-klubben och sedan gick det som en röd tråd genom hela dagen. Igår jobbade jag hemma eftersom jag hade en tandläkartid. Jag har tydligen fått en spricka i en kindtand. Det blir kul att rotfylla den om det inte blir bättre.
 
I morgon får jag förresten min lön. Väl efterlängtat kan jag lova. 
 
 
Weekend | | 4 kommentarer |
Upp