Gula löv men fortfarande ingen höst ännu

Hösten lyser med sin frånvaro. Ikväll är det riktigt varmt och skönt ute. Säkert 18-19 grader. Märkligt med alla fallna löv och gula träd när man kan gå i bara skjorta ute.
Men de säger att det dåliga höstvädret ska komma i morgon. Jag njuter iafl så länge det varar. Hur är det i Sverige? Höst, blåsigt och regnigt?

Annars ska jag kolla på lägenhet i morgon. Och innan dess är det första skoldagen i franskakursen. Spännande!

Nu ska jag iväg och träffa Linda vid Grands Boulevards. Ska bli riktigt trevligt!
Ciao!


C'est la vie | | 2 kommentarer |

I had to have it
Sensommaren fortsätter. Idag var det riktigt skönt väder och jag kunde gå i öppna skor och bara kofta, utan någon sjal. Och ni ska veta att jag är en frusen jävel som ALLTID fryser.

Idag hade jag ny klänning från Zara. Min favoritbutik just nu. De har bara fina grejer där! Shopping är väl inte vad jag borde prioritera just nu men jag kunde inte motstå. I had to buy it! ;-)
Skärp från MQ och smycken och kofta från H&M.Outfits | | 7 kommentarer |

En dyr burgare


Hallå där, hinner skriva lite snabbt. Har inte hänt något speciellt det senaste dygnet. Idag har jag jobbat och på eftermiddagen var jag och träffade Natalie och en annan svensk tjej som också letar boende i Paris. Det fick bli en fet burgare till sen lunch... Bara 10 euro dyrare än på donken. Men den var grymt god kan jag avslöja. Synd bara att jag glömt bort att jag tänkt laga spagetti och köttfärsås till middag. Blir lite mycket med boeuf till lunch och boeuf till middag. Får komma på något annat.
Aja, baconburgaren var värd varenda euro. ;-)

På fredag ska jag och Natalie titta på en lägenhet. Den ligger perfekt till men är liiite i dyraste laget. Men ganska stor(i Paris-mått) och skulle passa för oss två lägesmässigt och rumsmässigt.
Planerna ikväll var att träffa Emilie, men hon var tvungen att jobba längre idag så vi fick skjuta på det. Ska istället koncentrera mig på att skriva mitt CV och skicka det till Natalie så hon kan fixa till det på jobbet(hon jobbar som grafisk designer) och kolla upp lite lägenheter. Natalie tycker att jag ska söka jobb på hotell. Och varför inte? Vore kul! Måste nog hitta något lite mer "stimulerande" jobb snart ändå.

Nu måste jag städa lite här. Ciao!


C'est la vie | | Kommentera |
Upp