Special delivery

"Livraison(= leverans) pour toi chéri", sa Christophe när han kom hem efter att ha varit ute för att köpa tidningen. Nya Vouge hade han hittat till mig.

Inte helt lätt att läsa Foundations of Marketing när man har en betydligt roligare tidning att bläddra genom brevid...


Men jag har minsann självdiciplin.


Eller?


Things I like | | 2 kommentarer |

Comme une française alors!Vad gör man inte för en sådan lyxig H&M-påse?Äter mig tjock på macarons och franska bakelser... som sig bör.


Moi et le baguette på promenad


Jag fick en kommentar häromdagen. Full av besvikelse och krav:


Postat av: Anna

H&M och Starbucks? Nu får du skärpa dig Christine. Imorgon vill jag se en bild av dig i basker, med en baguette under armen på Pont des Arts. Eller med ett glas rödvin och en ostbricka på något café i solen. Deal? :))


H&M-besöker var mest för att få en fin påse. Alltså är inte det en vackraste H&M-påse ni sett? PRECIS. I had to have it. Sen går det inte att förneka et les français sont d'accord, H&M est geniale!
Sen, Starbuck's. Det är antingen att sitta i mjuka soffor på Starbucks eller på en aluminiumstol på ett skabbigt brasserie med fem snubbar med ölmage(stammisarna) som sitter och glor på en från baren för att man råkar vara tjej som inte ser fransk ut och inneha ett par bröst.

Men för att du ska bli nöjd Anna, så har du två bilder här som bevisar att jag minsann lever la vie à la française. Voila, jag med en baguette i handen! Inte på Pont des Arts, men efter ett besök på Monoprix vid St Augustin.
Total slump dessutom att han skulle ta min kamera ur min väska och ta ett kort just när jag går där med en baguette. Helt oplanerat.

Baskern har du ju sett(visserligen köpt på Åhlens men det får duga) och vin dricks det varje dag i princip.

Alla nöjda nu? Frågor på det?C'est la vie | | 2 kommentarer |

Filminspelning och frukost på sängen

Tydligen håller de på att spela in en film här vid vår gata. Som ni ser på bilarna så verkar det vara en film som ska vara från förr. 50-tal? Eller vad tror ni?
Det måste ju vara ganska enkelt att spela in filmer som utspelar sig från förr i tiden i Paris. Husen är ju bevarade och ser i princip likadana ut nu som för 60 år sedan. Vissa hus ser man är inte ens renoverade på säkert 40 år, med tanke på fönserluckorna som ser ut att falla ner när som helst, haha!

Undrar om det är en film med kända skådisar eller bara någon lågbudget TV-film. Christophe sa iafl att de tydligen filmat i närheten av Champs Elysées också.
Made with love by my love <3


Jag sitter här med frunch som min fina fransman gjort till mig. Frunch på sängen. Finns det något bättre sätt att starta söndagen? Jag ska käka upp och sen läsa lite marknadsföring. Jag hade ju hellre läst min Glamour som ligger och ropar efter mig, men eftersom att jag har tenta om mindre än två veckor så får jag nog bita i det sura äpplet.

Men efter det ska vi ut och njuta av dagen. Det är fint väder och inte alls särskilt kallt. Härligt!
Det blir bio och ikväll middag med några vänner. Det blir minsann trevligt!


This and that | | 2 kommentarer |
Upp