För det var ingen vanlig dag...!The birthday girl, som blev helt chockad när hon kom till restaurangen och vi var där.

Oj vad trött jag är. Det är nästan så jag känner mig sjuk. Jag tror jag bäddar ner mig i sängen nu.

Igår var förresten en riktigt rolig kväll. Vi var ungefär samma gäng som i lördags hos Natalie men igår var även Annelie med. Ett gäng svennar och två frassar intog en riktigt god middag. Jag tror inte jag skrattat så mycket på flera månader. Vet ni förresten vad en kvinnlig bartender heter i Frankrike? Barmaid. Haha! Seriöst? Jag och Linda höll på att dö av skratt... Typiskt franskt att kvinnan ska kopplas ihop med en husa! Och varför ett engelskt ord?

Nej, sängen var det. God natt peeps!


Vardagslyx | | 3 kommentarer |

Morgonsol över Champs Elysées
Idag är det lite halvdant väder, himlen är full av moln men graderna skulle leta sig upp ovanför tiostrecket under dagen. Så här kan det se ut på Champs Elysées på morgonen när jag är på väg till jobbet. I alla fall när solen skiner. Vårt kontor är ett stenkast från den stora avenyn. Det är många som jobbar i området så det är mycket folk redan kl 9 på morgonen.

För övrigt började min onsdagsmorgon med två trötta ögon som knappt ville öppnas och ett litet utbrott på duschen som inte ville leverera varmvatten. Hur som helst ska jag till jobbet nu så vi får höras mer ikväll. Vi överraskade en kompis igår som fyllde år. Det blev en sen och rolig middag på resto. Men som sagt, mer om det ikväll.

Bonne journée!


C'est la vie | | Kommentera |

Himlen runt hörnet
Min pojkvän är bra på många saker. Som fransk historia, spela piano, röka cigaretter, ge komplimanger etc etc. Men fotografera, det är inte en talang. Som ni ser på denna bilden. Var är mina fötter undrar man ju? En himla massa himmel ser man i allla fall. Hur som helst, jag älskar ju honom ändå, trots hans bristfälliga fotokunskaper. Förresten kanske jag snart kan lägga undan vinterjackan. Nu verkar det som att vintern är helt och hållet slut.

Jag kom hem trött efter jobbet och ställde mig och lagade wok. En dum idé när klockan redan var halv nio när jag började. Nu sitter jag här i soffan sjukt mätt och illamående. Det är någonting som faktiskt är dumt att göra. Att äta fransk tid men med svenska portioner. Hur ska jag kunna somna nu? Fast jag är riktigt trött så kanske slocknar jag så fort huvudet träffar huvudkudden. I guess I will soon find out.

Au lit!


C'est la vie | | 5 kommentarer |
Upp