Hur man äter en Fondant au chocolat
Fyra av typ tio bilder som Christophe tog på mig under denna dessertupplevelsen. Haha, han är en riktig paparazzi min man! ;-) Detta var på vår semester i byn Giens i södra Frankrike.
Nu när jag flyttat från Paris tillbaka till Sverige så tänker ni Frankrike-knarkare säkert, "Men åh, vad trist, vad händer med Paris-bloggen?". Men grejen är ju den att Paris finns hela tiden där i mina tankar och i mitt hjärta. Jag har ju även min kärlek kvar i Paris vilket gör att jag kommer åka dit så fort jag har råd, tid och möjlighet. Så misströsta ej, Paris kommer fortfarande synas i bloggen. Men som ni kanske sett så har jag ändrat texten eftersom jag ju nu inte bor i Paris längre. Jag valde att fortsätta med denna bloggen, jag orkar inte byta igen.
Jag har lagt till en ny kategori eftersom att jag då och då tänkte dela med mig av saker jag saknar från Baguettelandet. Mat, händelser, platser, ställen etc. Vad tror ni? Bra va?
Först ut?
Fondant au chocolat. En chokladbakelse med lös varm choklad i mitten som rinner fram när man bryter den med skeden. SÅ GOTT. Det är inte lika sött som en kladdkaka och blir därför inte så mäktigt att äta.
men TACK! =)
mumsiga bilder du lagt upp=)