Wedding in Biarritz

 
 
Några bilder från bröllopet i lördags. Det var inte sådär typiskt fransk bröllop utan ganska modernt, festligt och nytänkande. Bröllopet i kyrkan var jättefint och sedan följde mingel, champagne och snittar. Roligast var när alla stod på stolarna, viftade med tomtebloss och sjöng med till denna låten då brudparet dansade in i middagstältet. Varje bord hade ett tema med olika städer brudparet varit i. Det fanns t ex ett Sverige-bord eftersom Elodie jobbar på Decleor som har en stor marknad i Skandinavien. Hon har därför åkt mycket till Sverige på affärsresor. Alla på det bordet hade blonda peruker och sjöng samma Abba-låt om och om igen, haha.
 
Hela kvällen var en fest från huvudrätten till kaffet. Folk satt och dansade på stolarna när vi väntade på desserten. Det var en kväll man inte glömmer i första taget.
 
 
Fun stuff | |
#1 - - Kelly:

Vilket mysigt bröllop!

Nu till din fråga: Sylt som görs i fabrik har ett slags vakuum eller ngt, det är nog därför man hör ett klick. Men de man gör hemma håller sig länge också, som jag skrev i inlägget: med socker ett par veckor i kyl. I frys ca 1 år. Sockret fungerar som konserveringsmedel :-)

#2 - - Ellinor:

Det ser jättetrevlig ut! Oh, jag vill också gå på bröllop! Får bearbeta det potentiella par som finns i bekantskapskretsen ;)
Kram

#3 - - Erin:

The wedding looked so amazing. The bride's dress is beautiful, and I love the idea of having sparklers. They are so romantic. So glad you had a good time! That jazz band with all the horn players is a nice touch.

#4 - - Jasmine:

hej inspiration till egna bröllopet! Det där med roliga teman gillade jag starkt! Vad tråkigt att höra om jobbet och REGNET! Fast nu kan du lägga all energi på att hitta ett du verkligen gillar. Jag håller tummarna! Hehe vi må ha solen här i Verona men inte den vibrerande storstadspulsen, alla goda bakelser (sötsaker), mysiga caféer etc etc!;-)

#5 - - nina:

Men vilket underbart bröllop, lät verkligen jättekul med olika teman :)

Kram N.

Upp