Paris bästa mojitos

 
 
Det bästa med Paris är att staden alltid sprudlar av liv, alla dagar i veckan. På kvällen kan du gå ut och ta ett glas vin oavsett vilken dag i veckan det är och det är alltid mycket folk ute. Förra onsdagen såg lite annorlunda ut än denna onsdagen. Då träffade jag Sara och Natalie för drinkar på La Bombe när de hade slutat jobba. Klockan nio när vi gick iväg för att äta middag på Café Père et Fils var det fortfarande fullt med folk både inomhus och på uteserveringen. 
 
Ett tips är deras mojitos som är stans godaste, enligt min mening. De är inräknade i Happy Hour (den andra bilden är tagen för länge sedan - Happy Hour gäller till kl 21!) och finns att beställa i olika smaker, som kokos, röda bär eller banan. Om du är där tidigt - de flesta går dit efter jobbet och slutar runt kl 18.30 - så kan du dessutom ha turen att lyckas haffa ett bord på uteserveringen.
 
 
La Bombe ligger på 20 rue du 4 Septembre, Paris 2éme (precis vid metro Quatre-Septembre)
 
 

 
Nu ska jag ta en dusch, sedan krypa ner i sängen och titta på Welcome to Sweden och Hellenius Hörna. Mojitos i Paris ena veckan, och myskväll med te i Malmö nästa. Livets kontraster.
 
 
Restaurants/Bars/Cafes in Paris | |
#1 - - Anonym:

Tips - de holländska kakorna finns på TGR! :)

Upp